широката лайсна
Започната от martoudi, 04 яну 2008 - 15:45:13
6 мнения по тази тема
Публикувано 04 януари 2008 - 15:45
абе пичове, свалиха ми лайсните на 124-та. това не е изненадващо, но не мога да си намеря целия комплект под 400 лв. някой да е чувал нещо за по-тънка оферта?
Публикувано 04 януари 2008 - 16:12
Цената е 300$ в турция за оригинални комплект. Така че горе долу си уцелил.абе пичове, свалиха ми лайсните на 124-та. това не е изненадващо, но не мога да си намеря целия комплект под 400 лв. някой да е чувал нещо за по-тънка оферта?
Публикувано 04 януари 2008 - 16:16
благодаря, явна няма да ми се размине изваждането.
но за жалост ще трябва новите да ги хвана с болтове, а те стоят много грозно но няма начин!
но за жалост ще трябва новите да ги хвана с болтове, а те стоят много грозно но няма начин!
Публикувано 04 януари 2008 - 16:56
Истината колега е паркинг или гараж за 4г това ми е спестило цифра главоболия като знам колко части се крадът и каква е разправията после.благодаря, явна няма да ми се размине изваждането.
Публикувано 04 януари 2008 - 19:14
Колко са оригинални не мога твърдя важното е че пасват точно един приятел на неговата 124 пак пострадала от джамбази си седят баш кат оригиналните.A,стига бе-наистина ли цената за комплект оригинални лайсни е 300USD?!С металните лайснички отгоре..?Да не са некви турски(оригиналдъ)?
Публикувано 04 януари 2008 - 19:19
благодаря, явна няма да ми се размине изваждането.
грозно не грозно поне са на място...
Случва ми се няколко пъти колеги да ме питат по бензиностанциите (а и не само) как да ги хванат защото често им "щипвали" по нещо
Е на... и на мойта не ми харесват тия "коварски" болтове.. ама поне всичките лайсни са на лице.. а и са си оригиналните
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни