Към съдържанието

•  

Снимка

централно проблем

• Please log in to reply
8 мнения по тази тема

#1 ivosandvi4a

ivosandvi4a

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 10:45

помощ!!!!!!колата е ц 200 95г.забравил съм през нощта светнати плафоните и нямам сега ток.нямам ключалки на вратите как да отворя?
  • 0

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 04 януари 2008 - 10:49

помощ!!!!!!колата е ц 200 95г.забравил съм през нощта светнати плафоните и нямам сега ток.нямам ключалки на вратите как да отворя?

През багажника амиго - там имаш ключалка а и акумулатора ти е там :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 ivosandvi4a

ivosandvi4a

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 10:54

а като няма ток ще отвори ли?
  • 0

#4 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 04 януари 2008 - 11:01

а като няма ток ще отвори ли?

Отваряш багажника с ключа , слагаш друг акумулатор и палиш, светкаш фаровете и сменяш акумулатора, в краен случай можеш да дадеш ток с кабели :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#5 StefanB

StefanB

Напреднал

• Потребители на форума
  • 350 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C220CDI
    10.2001/143 ph
    A/T 722.6

Публикувано 04 януари 2008 - 13:34

После обаче май ще ти трябва код за радиото...
По този повод - оня ден бях в БС за куплунг на шофорската врата (избих го с колана, запречи се като затварях вратата и направо влезе в колонката на парчета - 203, какво да говорим....), та питах кво се случва ако както в моя случай падне акумулатора и нямам кодовете. Казаха ми, че срещу 30 кинта с ДДС ще ми го дадат, да не го мисля....
По руските сайтове имаше един пич, дето му казваш Вина и ти праща кода, ако опреш до това, нямаш кода, обади се, тука ще помогнем с колегите.
  • 0

#6 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 20:48

Никви нерви нямаш,имаме си декодери и тук,само номера на радиото трябва.

Да казвам ли как се влиза у Цедка или да си трая?Ток не и давай,просто си свали батерията и я зареди ако е по-нова от 3 години,ако ли не.....................НОВА и не се базикай с модела.Ако не ми вярваш бягай у Е класа подфорума.
  • 0
.

#7 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 05 януари 2008 - 01:57

Ако за един код на радиото ще стоиш от вън и ще я гледаш, по добре без радио.
Намира се кода не се бой.
Успех. :flagMB new:
  • 0

#8 Hypnotic

Hypnotic

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:

Публикувано 11 януари 2008 - 19:13

Аз имах същият проблем само, че с цедка 99-та C200 CDI. Смотания акумулатор падна от студовете понеже не карах няколко дена при големия сняг задното предаване си е задно предаване :angry2:
Е акумулатора падна и го извадих да го зареждам, но после ключът на багажника не искаше да работи. Предишният собственик се беше погрижил и ключа на вратата да не работи за да не я откраднат. та с две думи се отваря капака на двигателя и се подава ток на централното през бушончето или чупиш едно стъкло и стигаш до багажника и го отваряш отвътре, после само викаш полицията да ти напишат докуменче за пред застрахователите но си е играчка аз минах по първия метод.
  • 0
bgJokes.com. Голямо разнообразие от Вицове, Картички, интересни и любопитни Новини ,Истории и Факти, весели и забавни Видео клипчета и Анимации.

#9 Hypnotic

Hypnotic

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:

Публикувано 11 януари 2008 - 19:16

Извинявам се забравих да попитам след като сега и моето радио иска код има ли начин да се накарат тея оригинални касетофони да четат записвани дискове, ако няма не виждам смисъл и да го разкодирвам направо ще си взема друго, че ми омръзна да слушам едни и същи дискове.
  • 0
bgJokes.com. Голямо разнообразие от Вицове, Картички, интересни и любопитни Новини ,Истории и Факти, весели и забавни Видео клипчета и Анимации.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни