Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Здравейте на всички

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#16 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 04 January 2008 - 09:05

Добре дошъл и от мен :flagMB new:
Не питай някой дали го интересува или дали някой иска - направо слагай снимките и ако искаш опиши ремонтите, които си правил , но не забравяй че има точни секции в които да постнеш темите :icon_coolgrin:
Относно вратите - наистина това че няма да ти вземат кинти е най-притеснителното, щото както казваш че искаш да стегнеш колицата мераклийската ако нещо се издъни няма да имаш право да направиш забележка - получаваш директен отговор " - Нали не съм ти взел пари сега какво искаш? "
Така, че взимай две врати втора ръка и действай смело :icon_welldone:
Относно цвета - не я прави черен мат, цвета е готин ама не е за твойта кола :icon_coolgrin: (или поне така смятам аз) :flagMB new:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#17 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:
  • Град:Sofia

Posted 04 January 2008 - 11:21

И на мен ми се иска да взема 2 нови врати но ме е страх ако нещо не пасне както трябва, защото все пак всичко трябва да се пренесе от едната на другата врата.
Също така за боядисването ми се иска да щ боядисам на някое хубаво място, но това удоволствие ще ми струва според мен минимум 1000 лв. , а до сега колата ми е стъпила на 6000 лв а не сам стигнал до кои знае каква степен. Знам че ако тръгна да я продавам един ден ще и взема половината пари. Обмислях варианта да я продам и да си купя нещо по-малко, но за да по малко означава че няма да е мерцедес. А и въпреки всичко никои нщма как да ми изплати целия този труд които съм влойил в тая кола. Никога нщма как да забравя колко пъти съм правил нещо по нея през нощите в студа под някоя улична лампа. Просто е немислимо да я сменя за нещо друго та дори и БМВ 7ма серия да е.
Харчи ми към 15л. бензин което е главният и минус но се преживява.

Не на последно място искам да ви благодаря за помоща.
Мерси момчета много помагате и с удоволствие бих почерпил по биричка. :beer:

а за километража не разбрах 2 неща:
1- напред ли се дърпа само за да се извади (защтото ме е страх да не го счупя) или преди това се освобождава нещо?
2- жилото от каде се отвива от долу под кората под волана при краката на шофиора или от горе след като се извади леко километража.

Питам това защото искам да променя изгледа на километража малко а и искам да сменя крушките които го осветяват (някаква идея какви са крушките и дали се намират лесно диодни такива?)
някои да знае саит с шаблони на часовниците на километража?

:4036:
  • 0

#18 Kotitu

Kotitu

Напреднал

• Потребители на форума
  • 440 Posts:
Garage View Garage

Posted 04 January 2008 - 11:32

Честита придобивка, добре дошъл във форума и... да минем към същината.
Матова боя няма да й седи, ма хич. Само ще я загрозиш. На меро му върви Перлена или Металик.
Относно вратите- колегите са ти казали. Да знаеш, че са толкова в час, колкото аз никога няма да бъда.
За километражи и разни шукарийки, разгледай тук: цък тук
Успех! :icon_coolgrin:
  • 0

Old Mercs don't die, they just get faster!

"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."

190E 2.0i WDB2010241F806491

#19 250D

250D

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Posts:
  • Град:Peshtera

Posted 04 January 2008 - 12:33

Съгласен сам с всички колеги.Остави роднината,купи две врати от моргата и заспиваш.Сигурен сам че всичко ще ти пасне.И аз имах сащия проблем.Удари ме един пе****с двете десни врати.Копих от моргата 2 врати и много лесно пренесохме оборудването от ударената към здравата врата.Сам аз неможех да се справя затова сложихме вратите с мои приятел (които си разбира от коли).После я закараи на някав свестен бояджия и после нещо ако си ли4и пастираш колатаи готово.При мен е сащото ,закарах я на добар бояджия и олекнах с целия ремонт кам 1500 - 1800 лв.Не си ли4чеще затова не я пастирах,но при теб ако си личи една пастичка и ме4о е готов.Дано сам ти бил полезен.Успех и докладваи за ремонта :friends: :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new: :icon_coolgrin:
  • 0

#20 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 04 January 2008 - 12:39

Съгласен сам с всички колеги.Остави роднината,купи две врати от моргата и заспиваш.Сигурен сам че всичко ще ти пасне.И аз имах сащия проблем.Удари ме един пе****с двете десни врати.Копих от моргата 2 врати и много лесно пренесохме оборудването от ударената към здравата врата.Сам аз неможех да се справя затова сложихме вратите с мои приятел (които си разбира от коли).После я закараи на някав свестен бояджия и после нещо ако си ли4и пастираш колатаи готово.При мен е сащото ,закарах я на добар бояджия и олекнах с целия ремонт кам 1500 - 1800 лв.Не си ли4чеще затова не я пастирах,но при теб ако си личи една пастичка и ме4о е готов.Дано сам ти бил полезен.Успех и докладваи за ремонта :friends: :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new: :icon_coolgrin:

Бих казал ако си личи рекламация :icon_welldone:
Ако е читав бояджията и взима 1.5 - 1.8 не би трябвало да има рекламации :icon_coolgrin:
Ако ти вземат 500лева и пастичка нема да те спаси :0_yahoo:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#21 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:

Posted 04 January 2008 - 12:43

Да но аз искам цялостно пребоядисване защото има тук там дефекти по боята
  • 0

#22 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:

Posted 04 January 2008 - 12:45

Някой да ми препоръча от къде може да се вземе добра боя но да не е много скъпа?

Някакви ориентировъчни цени?
  • 0

#23 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Posts:
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Posted 04 January 2008 - 13:26

а за километража не разбрах 2 неща:
1- напред ли се дърпа само за да се извади (защтото ме е страх да не го счупя) или преди това се освобождава нещо?
2- жилото от каде се отвива от долу под кората под волана при краката на шофиора или от горе след като се извади леко километража.

Питам това защото искам да променя изгледа на километража малко а и искам да сменя крушките които го осветяват (някаква идея какви са крушките и дали се намират лесно диодни такива?)

Напред се дърпа или се сваля кората отдолу и се избутва като бръкнеш.
Има писано, потърси го, ще ти помогне много - това за 124-ката.
За крушките - внимание!
Ако сложиш по-силни, ще имаш ядове с разтопени пластмаси. Така че добре гледай ватовете и не експериментирай излишно с мощността.
Успех!
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#24 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 04 January 2008 - 19:24

Бе сега пак го чета и си прав,винаги може да дадеш пари и пак да я боядисат.Карай я при твоя човек,земи си фотката и почвай сьс снимките,кажи му че са за Мерцедес форума и ако се постарае може и клиенти да му докараш.Ако не ти хареса...................следващия месец на боя и си готов.И мани тая идея с черния мат,черна ма не и мат.

И фотоапарат имаш нали?
  • 0
.

#25 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:

Posted 04 January 2008 - 19:47

Бе сега пак го чета и си прав,винаги може да дадеш пари и пак да я боядисат.Карай я при твоя човек,земи си фотката и почвай сьс снимките,кажи му че са за Мерцедес форума и ако се постарае може и клиенти да му докараш.Ако не ти хареса...................следващия месец на боя и си готов.И мани тая идея с черния мат,черна ма не и мат.

И фотоапарат имаш нали?

Ще я снимам с телефона има много добра камера.
Момчета както обещах сега правя едно саитче със снимки на колияката и там ще описвам и какво съм правил по нея
Съвсем скоро ще пусна линк
  • 0

#26 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 04 January 2008 - 19:55

Бегай до Техномаркет,сайтче с телефон трудно се прави,земи си камерка.

А аз снимки чакам. :flagMB new:
  • 0
.

#27 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:

Posted 04 January 2008 - 20:25

Хора направих саитчето.
http://www.freewebs....igcho-mercedes/

Тези дни ще сложа още снимки

Дано ви хареса и моля ви коментираите

BTW знам че сините лампички са гадни
  • 0

#28 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 04 January 2008 - 20:55

:0_yahoo: Посетител номер 7 сьм аз.

:icon_coolgrin: Па ти си пич,само дето фотка се инатиш да си купиш
  • 0
.

#29 Migcho

Migcho

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Posts:

Posted 04 January 2008 - 20:57

скоро ще взема ама сега на по преден план е бенца да се опъне :drift1:
  • 0

#30 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 04 January 2008 - 21:54

Добре дошъл и от мен:) :flagMB new: Първо да ти кажа-евала че си мераклия:)това е много важно за всеки водач на мерцедес-или мерсовод:)За вртите вече е ясно-ще зимаш други май-
Относно черния мат-аз подкрепям-ако е черен металик-също е супер куул-но съм виждал 124ка мат-ммммммм :bigemo_harabe_net-110: решетката-махаш лайсните и я боядисваш цялата черна-пълна мания е-задължително хубави джанти-ама задължително-отварят колата по невероятен начин-хубав накрайник на ауспуха....прагове на вратите -с черно и алуминий-светешо табло-със бяла светлина....абе изобщо малки детайли,но правят колата невероятна:)
Пожелавам ти успех и наистина да ти е кеф всеки път като влезеш в нея да я караш-така както ми е кеф на мен като вляза в Дзверо:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users