Това е първият ми път в който пиша във форума така че моля ви да не се сърдите ако направя не6то не точно както трябва.

Дълго време четох по форумите и сега и аз реших да драсна някой ред за возилото си

За мен трилъчната звезда е нещо като култ и есента на 2007г. си купих 190ка. Направо се влюбих в нея още като я видях, но и аз не знам защо(изглеждаше като грозното пате)
(Мисля че забравих да спомена че това е първата ми кола

След това се започна едно чистене, лъскане и така докато не заприлича малко на кола. (Скоро ще кача и малко снимки, стига да има някои който да се интересува)
Първо я карах само из квартала защото все още нямах книжка. След това си взех книжката и всичко беше ОК за известно време, докато един ден не ме блъснаха в десните врати.
Много кофти момент беше но какво да се прави...
От време на време в колата се чупеше по нещо което поправях при маистори от които ме заболя главата докато не открих много свестен майстор който да ми я оправя.
Сега съм решил да я направя както си трябва. Ще изчукам вратите и ще я пребоядисвам цялостно. Искам да я направя черен мат.
Моля ако някои има идея как може да се направи нещо оригинално с външния и вид или по купето да сподели.
По нея съм правил сам страшно много малки ремонтчета и поправчици които смятам да напиша тук, стига да има желаещи.
Това е за сега. Тези дни пак ще драсна някой ред.