Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Инфраредa спря да работиW210

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#1 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 03 януари 2008 - 19:36

Колеги значи случи се следното, вечерта като тръгнах да се прибирам от работа акумулатора на колата ми беше паднал-W210, 136к.с.Съответно викнах един колега и познатата история-с кабели ми даде ток.Дотук добре колата си запали и нямаше проблеми.Обаче като паркирах пред вкъщи цъкам аз да включа инфрареда и той въобще незацепи, в смисъл никаква индикация.Иначе на ключа-батериите са нови, лампичката си му свети, обаче на огледалата не.Та мисля си дали ако акумулатора не се е заредил достатъчно докато съм се прибирал може да не стига достатъчно токи и за това да не го включва, макар че сега пали нормално, или нещо съм изгорил, щото докато ми даваха тока се пулучиха некакви искрички.Та ако нещо е изгоряло мисля си че трябва да е некой бушон, а въобще незнам къде се намира за инфрареда от пред ли отстрани ли или при акумулатора.Та това се чудя сега.Иначе ако нещо е горнало друго какво може да е то, че нещо почнах да се попритеснявам лекичко. :unsure:
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

#2 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 20:08

http://w210.pietrzyk...l_rclatapse.htm

Не сьм сигурен,но ако ти е слаба батерията на колата няма да заключи.И избягвай да взимаш или даваш ток на кола с комп да не си пишем по други теми после.Аз само на дизела имам кабели за ток,другите им сменям батерията ако падне ако ще на 3 дни да е.
  • 0
.

#3 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 20:14

Мерси, от това като гледам да не е горнал някой модул баси, направо зех да се притеснявам.Много тъпо ще се получи.То аз верно че колата я заключих с алармата, която има и имобилайзер, ма без инфрареда много тъпо ще стане.Иначе то е ясно още утре отивам в Метро да си взема един, некакви италиански били похвалиха ми ги.
  • 0

#4 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 20:22

Ше ти свети нещо ако има проблем,тия са пьлни с електроника с която аз не сьм запознат.Не си мьчи централното,карай на паркинг и след смяна на батерията му мисли,има теми из форума. :icon_coolgrin:
  • 0
.

#5 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 20:25

Ми то теми ясно че бол, ма нищо за точно такъв проблем не намерих. :dontknow:
  • 0

#6 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 20:37

Ц класа от 98 му влизах по бандитския начин щото светело,светело...............ма няма кой да гледа.Заключила го сестрата,паднала батерията и фрьц...................ало,ела че тая мойта не се отключва.Сменихме с нова и трета година проблеми няма,но ток да му дам на тва няма да стане,много му слаби ангелите и може да изгори нещо.

Идея нямам колега,даже и малка какво може да е изгоряло,сега ще поровя да видя ако намеря нещо,но ако ме питаш мен я води на бик с диагностика и тва си е.Смени и батерията както писа и ако не се оправи..............да я закачат и да си каже кво и е.
  • 0
.

#7 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 14:43

Смених акумулатора с чисто нов-200 кинта и на печелившите честито, но сега вече е друг господ, обаче инфрареда продължава да не работи, прегледах и бушоните не е от тях, явно е нещо по сериозно да му се невиди, ама и идея си нямам какво може да е.
  • 0

#8 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 15:13

Veni видях в едн атема какво си написал за синхронизирането, пробвах ма нестава.Иначе какво направих натиснах копчето за инфрареда и веднага дадох на контакт ма никаква индикация, нито свети нито нищо. :dontknow:
  • 0

#9 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 15:45

Мда и аз така викам-лошо, довечера отивам на сервиз да видим какво ще излезне и ще споделя.А и съвет от мен към другите, само, ама само в краен случай палете тия коли с кабели, щото после ето на почват проблеми.
  • 0

#10 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 19:47

Така оказа се най-малкия проблем, тоест бушонче, ама от тея дето се намират под задната седалка.Сичко си бачка на шест вече. :icon_coolgrin:
  • 0

#11 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 19:52

:icon_coolgrin: А ТАКА,МАМИЦАТА И КОЛА :icon_coolgrin: ,ма па си имаш 3 бели косьма вече.Кабели само у трактора,другите по 100 кинта у жабката за нова батерия ако клекне.
  • 0
.

#12 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 19:56

BENZBOSS повярвай ми ще те слушам и наистина с кабели недавайте ток, че после почват дразнещи проблеми.
  • 0

#13 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 20:41

Ми проста логика - все има какво да изгори,да ти побелее косата за няма нищо,да си направиш вьртел.................така или иначе е паднала батерията и е за смяна,рано или кьсно пак ше ги дадеш ма поне проблемите да ги няма.Ток на кола след 93 аз поне ни давам ни взимам,имам си Машината на вемето с 120 ампера батерия от Мрака / старата,проблеми никви /.С нея ходя до магазина,давам ток на други ако се наложи,тормозя я ма тва да надупя Мрака и кабели да му вьржа.................после ше вия че и в БГ ше ме чуете.

Това е всяка зима по тукашните форуми,току измьца някой с по-нова кола - ток само ми дадоха,сега сьм с рейса :kill_myself: :kill_myself: :kill_myself:
  • 0
.

#14 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 20:50

Много точно казано :icon_welldone:
  • 0

#15 npvalov

npvalov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Град:pleven

Публикувано 04 януари 2008 - 21:18

Не се притесняваи инфрареда си е загубил кодовете имах саштия проблем някои трябва дати го настрои
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни