Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Инфраредa спря да работиW210

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 05 януари 2008 - 09:21

Не се притесняваи инфрареда си е загубил кодовете имах саштия проблем някои трябва дати го настрои

Не братле явно не си ме разбрал, беше бушон в крайна сметка, не до настройка на кодове.
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

#17 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 05 януари 2008 - 10:14

Мда и аз така викам-лошо, довечера отивам на сервиз да видим какво ще излезне и ще споделя.А и съвет от мен към другите, само, ама само в краен случай палете тия коли с кабели, щото после ето на почват проблеми.

Хъм, аз си мисля че това с предпазителя не се е случило заради прехвърлянето на ток или поне е малко вероятно.
Акумулатора сам по себе си представлява огромен капацитет (кондензатор) и би следвало да обира всякакви пикове, които биха изгорили бушона.
Предполагам сте подавали тока на болта в двигателния отсек?
По-скоро бих предположил че има нещо хлабаво някъде.
Както и да е, както казват франсетата: "Всичко е добре, когато завърши добре" :icon_coolgrin:
  • 0

879897.png

#18 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 05 януари 2008 - 10:43

Ми при мене има изкран кабел за ток и в багажника, но естествено допълнително е монтиран и от там давах ток, че през предния капак намаше как просто така я бях паркирал колата, та може щото не е оригинално направено от това да е станал проблема, ма карай както казваш нали всичко е наред сега, иначе ако беше горнал някой модул не ми се мисли кви парички трябваше да вадя от глупост.
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни