Бисери от форумасмях, спам и други
Започната от НЕценяМБ, 02 яну 2008 - 22:56:35
50 мнения по тази тема
Публикувано 02 януари 2008 - 22:56
Здравейте,МБ фенове.
1во да уточня,че харесвам МБ,но тия новите ги мразя.
Искам да попитам каква е тази 190ка с 4 скорости много ама много бърза,карбуратор.В него се сипвало червено масло.Била е доста ниска.Черна кожа.Един приятел ми каза да се регна и да попитам,видял я доста отдавна(баща му е доста добър бояджия и я е правил).Много била вървежна и нито един майстор не бил виждал тоя мотор.
Мисля,че спомена,че я е купил оня от банка,но не съм сигурен.
местя темата в дъра-бъра, за да се смеем на воля
Искам да попитам каква е тази 190ка с 4 скорости много ама много бърза,карбуратор.В него се сипвало червено масло.Била е доста ниска.Черна кожа.Един приятел ми каза да се регна и да попитам,видял я доста отдавна(баща му е доста добър бояджия и я е правил).Много била вървежна и нито един майстор не бил виждал тоя мотор.
местя темата в дъра-бъра, за да се смеем на воля
Публикувано 02 януари 2008 - 23:14
Ти от къде поникна!!?
Първо ще ти кажа четези карбуратори/Stromberg/ ги знаем отлично,....и ние им наливаме от онова червеното масло/дето не му знаеш името/,....и не са кой знае кво повече ,...мотоциклетен-простоват карбуратор!
Второ,...ако никой майстор не е виждал тоя двигател,....как тва гюбре е доживяло до днес,....без ремонти ли?!!!
И ако некой банкер си купи такова дърво,...или нема достатъчно мангизи за нова кола,...или просто е заместил голфа с некъф мерс!
И защо мразиш новите модели,...от личен опит ли?,...съмнявам се много!
Лека вечер!
Първо ще ти кажа четези карбуратори/Stromberg/ ги знаем отлично,....и ние им наливаме от онова червеното масло/дето не му знаеш името/,....и не са кой знае кво повече ,...мотоциклетен-простоват карбуратор!
Второ,...ако никой майстор не е виждал тоя двигател,....как тва гюбре е доживяло до днес,....без ремонти ли?!!!
И ако некой банкер си купи такова дърво,...или нема достатъчно мангизи за нова кола,...или просто е заместил голфа с некъф мерс!
И защо мразиш новите модели,...от личен опит ли?,...съмнявам се много!
Лека вечер!
Публикувано 02 януари 2008 - 23:23
Толкова ли сте враждебни ?
Ми не ми харесват.
Казах каквото знам за тая 190ка.Изобщо не разбирам от Мерцове.
Било е доста отдавна преди 10на години че да не е и повече.
Ми не ми харесват.
Казах каквото знам за тая 190ка.Изобщо не разбирам от Мерцове.
Било е доста отдавна преди 10на години че да не е и повече.
Публикувано 02 януари 2008 - 23:27
Може и да е било Е класа.Пак казвам не разбирам от МБ.
Публикувано 02 януари 2008 - 23:28
под новите модели имам впредвид по старата ц ,е и мл класа.Най новата ц класа ми е драга защото малко ми прилича на 560сек.Здравейте,МБ фенове.
Публикувано 02 януари 2008 - 23:32
Айде прибирай се,че ваште те търсат!
Дете!
Дете!
Публикувано 02 януари 2008 - 23:39
Наще няма да ме търсят.Искам да разбера малко повече за въпросната кола,а ти ме нападаш ? Може ли такова нещо ? Или е щото не съм МБ фен ?Айде прибирай се,че ваште те търсат!
Дете!
Публикувано 02 януари 2008 - 23:46
защото НеЦенишМБ....
Публикувано 02 януари 2008 - 23:48
Е И ? Това означава ли,че не мога да получа информция за дадената кола ?
Аз не ценя и много други марки,но не ме линчуват за това.Не ценя МБ защото ми харесват малко модели.
ЕМИ не ми харесват бре ! Не съм дошъл тук за да спамя,а за да получа инфо.Ако първият ми пост е неточен само кажете.
Пак казвам:
190ка - Кожен салон,4 скорости,Наливало се някакво червено масло в карбуратора,била доста ниска,двигателя бил голям,на 4та правела 190 доста бързо,никой от тогавашните майстори не виждал такъв матор.
Аз не ценя и много други марки,но не ме линчуват за това.Не ценя МБ защото ми харесват малко модели.
ЕМИ не ми харесват бре ! Не съм дошъл тук за да спамя,а за да получа инфо.Ако първият ми пост е неточен само кажете.
Пак казвам:
190ка - Кожен салон,4 скорости,Наливало се някакво червено масло в карбуратора,била доста ниска,двигателя бил голям,на 4та правела 190 доста бързо,никой от тогавашните майстори не виждал такъв матор.
Публикувано 02 януари 2008 - 23:52
Приятел, така като те слушам си между 15-16 годишен....
Да ми сравняваш 190-ка със SEC
Да ми сравняваш 190-ка със SEC
Публикувано 02 януари 2008 - 23:55
Не сравнявам 190ка със сек сравнявам най-новата ц класа,защото отпред леко прилича на такъв !Е И ? Това означава ли,че не мога да получа информция за дадената кола ?
Пак казвам:
Публикувано 03 януари 2008 - 00:06
Не сравнявам 190ка със сек сравнявам най-новата ц класа,защото отпред леко прилича на такъв !
Ще ме спукаш от смях....
Публикувано 03 януари 2008 - 03:45
http://forum.fishing...pic.php?t=18169
Я глей тая тема при рибарите,това е продалжение на предна която стана 100 страници и се затри.Ма тва е в РиболОФФ подфорума,тия за капии та знае ли се,половината са модератори на форума барабар с мен ма мене поне в тая тема ме няма.
Я глей тая тема при рибарите,това е продалжение на предна която стана 100 страници и се затри.Ма тва е в РиболОФФ подфорума,тия за капии та знае ли се,половината са модератори на форума барабар с мен ма мене поне в тая тема ме няма.
.
Публикувано 03 януари 2008 - 07:02
поредният бисер
ти си първията за тази година
може да говори за 190-ка SEL, както твърдеше един преди време че има такава
ти си първията за тази година
може да говори за 190-ка SEL, както твърдеше един преди време че има такава
Публикувано 03 януари 2008 - 07:19
А тькмо си ми паднал да те питам нещо тебе.Гледам БТВ новините,нещо за снега и ми се мерна едно ЛИЦЕ.................да знаеш нещо по вьпроса???
.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни