аА тькмо си ми паднал да те питам нещо тебе.Гледам БТВ новините,нещо за снега и ми се мерна едно ЛИЦЕ.................да знаеш нещо по вьпроса???
кво лице, некой да не ме е снимал докато рия снег
Публикувано 03 януари 2008 - 07:48
аА тькмо си ми паднал да те питам нещо тебе.Гледам БТВ новините,нещо за снега и ми се мерна едно ЛИЦЕ.................да знаеш нещо по вьпроса???
Публикувано 03 януари 2008 - 09:15
Публикувано 03 януари 2008 - 11:06
Публикувано 03 януари 2008 - 11:12
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 03 януари 2008 - 11:17
Поливайте го , да го не затрием тоя буренТи от къде поникна!!?.................
Публикувано 03 януари 2008 - 12:24
Публикувано 03 януари 2008 - 12:37
Така трябва бе пичНамерих SES не SEC вратите дето нагоре отиват с на баба мерца с мотора ама кутията осемнайсе степенна от бегач ,че да се развърта повече като тръгне и само 15W40 масло ползвайте щото един колего май го внася и според него другото не става е па аз на дядо Авото с червено масло ли да го карам в диференциала абе общо взето ако някой разбра нещо от темата добре ама аз паднах да се хиля. Колега VLADEK ма и ти сипваш ли масло у огъня. за това говоря трябва тема за хумор да отворим.
Публикувано 03 януари 2008 - 12:55
Публикувано 03 януари 2008 - 16:41
Не сравнявам 190ка със сек сравнявам най-новата ц класа,защото отпред леко прилича на такъв !
Публикувано 03 януари 2008 - 22:33
...и тоя, където му се клатело нещо отдолу, ама дали е кардана?....................и него да поместим тукаАз за тва една торба с боб имам под бюрото,а го видим такьв,а сьм фьлрил поне една шепа.
Загрява малко,леко МАЙ пуши и тресе над 30,като спирам вие ма иначе е ОК.Свещите да сменям ли или не щото на тати Москвича се с едни караше.Бе влезни бе,седни си на задника,пиши карам тва и тва,тоя и тоя номер,това и това е сменяно,това и това дава такьв и такьв признак,кодове тия и тия...................а не с чебгел думите да му вадиш.Отива при доктора,не му спира устата,плаща си кат поп и пита кво му е.Тука...............одил на диагностика,питаш го кьв код за грешка дава и ............ми не го знам.Ми що оди бе,седи си у вас.
Бе как да е,трябва си един раздел за тия теми,ем майап ше става,ем ше се учим как се пише или поне как не е правилно.Е те тая тема - тьрся една ниска,190 и с червено по нещото си,майстора такьв мотор не е виждал.А кво е виждал да питам аз????Той може да му е бил пьрвия мотор дето да го е виждал Ма иначе си е у Ц класа раздела,пьлно с инфо.
Публикувано 04 януари 2008 - 07:51
http://www.mbclub.bg......и тоя, където му се клатело нещо отдолу, ама дали е кардана?....................и него да поместим тука
Публикувано 04 януари 2008 - 08:25
Публикувано 04 януари 2008 - 10:23
Е не W140 ти направо ме разби от смях като качи тая тема.От доста време не се бях смял така със сълзи!Весел ден на всички и най-вече на W140!
Публикувано 04 януари 2008 - 10:32
Какъв дървен панел при -20грМи не точно ма нещо подобно. Сега сьм зафанал дьрвен панел на Мрака,че малко пукнат ма поне никой не викна по ина рикия и снимки нема.
Публикувано 04 януари 2008 - 19:19
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни