Здравейте колеги и почитатели на марката. Одавна не съм идвал на срещи и виждам че има ново място. Утре ще се радвам да се видим.
Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Започната от W140, 01 яну 2008 - 18:46:39
447 мнения по тази тема
Публикувано 09 септември 2014 - 21:30
Публикувано 09 септември 2014 - 22:55
Привет колега
В профила ми има телефони, ако случайно не можеш да намериш заведението
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2014 - 13:54
Привет колеги и колежанки
Дали ще има някой днес
Публикувано 17 декември 2014 - 16:39
Довечера някой ? Да знам дали да се разкарвам на там изобщо.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 18 декември 2014 - 01:14
Е, аз ей сега свърших работа, ако сте още там - ще взема да мина!?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 декември 2014 - 12:04
Аз не мисля, че някой скоро е ходил на среща там. Май отиват на към прекратяване, да не се излъже някой.. и да отиде.
Публикувано 21 декември 2014 - 19:41
Абе, мързел - ти на неделните не идваш, сега и средите ли прекратяваш?
Публикувано 21 декември 2014 - 23:37
Ами заповядайте на неделни срещи в Дружба.. почти няма да изпускам
Трябва да ставам с 2 часа по-рано... за да стигна до там. И не.. не живея аз далеч, а Люлин е извън София
А на тия в сряда.. вече бях сам 2-3 пъти, айде няма нужда повече ;]
Публикувано 22 декември 2014 - 00:55
не си намирай извинение. аз днес лично присъствах на две (повтарям ДВЕ) неделни клубни срещи. да, и двете бяха на нашия клуб една на лабиринта и една на невски.
Публикувано 22 декември 2014 - 09:05
Така, така.. ще те потупам по рамото като те видя. А това, че не знаеш къде трябва да е срещата и броиш шизофренията си за още хора.. нали не означава, че е имало среща и на Невски
Публикувано 23 декември 2014 - 01:25
имаше ... въпреки шизойдните ми наклонности
Публикувано 23 декември 2014 - 08:48
В интерес на истината тази неделя имаше две срещи.Но не защото някой не е разбрал или е забравил къде е основната среща,а просто така се стекоха обстоятелствата.
Евала на присъстващите и на двете срещи.
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни