Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Started by W140, 01 Jan 2008 - 18:46:39
447 replies to this topic
Posted 19 August 2009 - 12:38
Аз ще дойда... ама кое е новото място
Аз като гледам миналата седмица са си седяли на паркинга...
Поне така съдя от снимките!
Аз като гледам миналата седмица са си седяли на паркинга...
Поне така съдя от снимките!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 19 August 2009 - 12:57
Аз разбрах галерия SUX, ще пообиколя около зимния-барем видя нещо трилъчево,щото аз няма да съм с такова
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 19 August 2009 - 14:01
аз също ще идвам
миналата сряда седяхме на паркинга
миналата сряда седяхме на паркинга
Posted 19 August 2009 - 14:45
На паркинга на комитите... ако ни няма - ще оставим бележка!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 19 August 2009 - 15:12
Аз съм там от 18:00 до 18:30.. а може и пак на паркинга да си останем
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 19 August 2009 - 15:17
И аз ще дойда към 18ч,щото след това требе да се изстрелвам....има мач-ще се пие бира
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 02 September 2009 - 15:13
Днес?!?аз ще намина пък дано има нЕкой
Posted 07 September 2009 - 11:20
Здравейте имам едно преателче в софия, кажете ми каде да му кажа да отиде че тои е мераклия да се появи и тои там.
Засега ще идва и тои на Старозагорските Бани на сабора каза че ще се появат с колона от 200се.
Засега ще идва и тои на Старозагорските Бани на сабора каза че ще се появат с колона от 200се.
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Posted 07 September 2009 - 13:40
В сряда, след 18:30 часа, в ресторант Комитите, зад зала Хр. Ботев в Студентски град.
Няма как да го сбърка, защото сме на паркинга на ресторанта и вътре срещу вратата.
Няма как да го сбърка, защото сме на паркинга на ресторанта и вътре срещу вратата.
Posted 07 September 2009 - 14:33
В сряда, след 18:30 часа, в ресторант Комитите, зад зала Хр. Ботев в Студентски град.
Сега се чух със тва приателче, казах му каде е след колкочеса да е там разбра го каде е точно тва място казах му или на паркинга или в ресторанта.
Абе ако има Мечовци там да спира..
Мисля че ще се пресаидини към клуба ще можете да задвижите нещата предполагам, но първо да се видите и чак тогава ще се разбирате кога да попълни едно заявление.
Posted 07 September 2009 - 14:40
забравих да кажа, ама идната сряда ме няма но другите са там.
Posted 07 September 2009 - 14:48
Но ще има ли Колеги от клуба там да не стане така да е сам, пак другата сряда ще се разберете за попълване на заявление.
Поздрави.
Поздрави.
Posted 07 September 2009 - 15:09
Но ще има ли Колеги от клуба там да не стане така да е сам, пак другата сряда ще се разберете за попълване на заявление.
Поздрави.
Една птичка пролет не прави!!
РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ ИМА ХОРА КОЛЕГА.
Нека заповяда
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 07 September 2009 - 16:33
Една птичка пролет не прави!!
РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ ИМА ХОРА КОЛЕГА.
Нека заповяда
Колеги приятно ми е аз сам вапростния тип с 200CE и мисля да доида тази сряда да се запознаем
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users