Здравейте, честита коледа на всички фенове и безаварийно шофиране през новата година!
Да се оплача и да попитам за съвет. Колата ми е Е 200, 97г. Преди няколко дни ми направи впечатление, че като дам пълна газ колата ми вместо да се ускорява губи мощност и скоростта намалява.
Като отпусна една идея газта всичко се връща в нормално положение и колата си ускорява.
Вчера ходих в сервиза на ул."Братя Миладинови". Васко ми направи диагностика и каза, че е заминал дебитомера. При тях имало но цената била около 800лв. Сложи един от техните и форсира после пак върна моя и пак форсира и ме пита осещам ли разликата. Честно казано не я осетих. Каза, че имало и някакви по около 200лв, но не знаеше марката. Слагал преди време на негов клиент и нямало проблеми. В магазина на мой приятел с отстъпката бош струва около 360 лв. Някой може ли да даде съвет какво да правя. Да ходя ли на друго място на диагностика или направо да сменям? Какъв да сложа? Освен при пълна газ по друг начин не се чувства. Може би разхода ми се е вдигнал, но при тези задръствания в София е трудно да се определи.
ДебитомерW210 E200
Започната от bega4, 28 дек 2007 - 22:21:09
5 мнения по тази тема
Публикувано 28 декември 2007 - 22:21
Публикувано 28 декември 2007 - 23:05
слагай нов,.,.оригинален само,..че тези от двеста лева ще ги сменяш със всека смяна на маслото,...като консуматив на въздушния филтър са!
Публикувано 28 декември 2007 - 23:39
не съм много сигурен дали правилно съм разбрал, че пиша за дебитомера. става въпрос за датчика, който се намира във въздуховода след въздушния филтър.
Публикувано 28 декември 2007 - 23:49
Вчера го смених моя.Сложих Бош и заедно със свещите излезе към 440лв.Колага сега има повече "ряз",разхода още не съм го засекъл.
ПС:Става въпрос за ц180 96г.
ПС:Става въпрос за ц180 96г.
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Публикувано 29 декември 2007 - 05:57
...Кажи сега кое не е ясно?Фани Тоцата да ти фьсне малко от тоя флакон и ако си кьсметлия го черпиш малко,а мен повече,ако не си чак такьв си намери списьк от кои модели става дебитомера за твойта кола и рови кой е на далавера.
.
Публикувано 30 декември 2007 - 12:03
Един от тези клиенти на който Васко е сложил "Датчика във въздохопровода" съм аз!Да и найстина няма проблем!Щом той ти казва че е за смяна значи е за смяна-имай му доверие!!!Но ако имаш възможност по добре си сложи оригинален на Бош, както са те посъветвали по-горе.Аз сложих оригинален, защото колата е служебна и не плащам аз, но найстина имаш ли възможност сложи по-доброто.Нали знаеш- "Не съм толкова богат за да купувам евтини неща" !
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни