Jump to content

•  

Photo

Моля за помощНещо притропва в мотора

• Please log in to reply
26 replies to this topic

#16 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Posted 02 January 2008 - 13:43

ела на някоя сбирка на МБ в сряда и ще ти кажа дали е верига.
тя притраква, не притропва.
тракането е неравномерно
  • 0

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 02 January 2008 - 19:15

тракането е неравномерно

Носи си дребни за бира,заеби отверките,има си хора за тая работа.

:offtopic1: Това притропва е странно нещо.На мен ако не ми ДРЬНЧИ си е нормално ма си иска ухо и то майсторско.Возих моя майстор и само го рьчкам -чуваш ли го тва,а сега..............
- Бе мани ми се от главата бе,не се вманячавай,нищо и няма.................

Та така,зимай каса с бира и айде на купон.И да пиете по-малко че искам и аз,и за мен да остане. :flagMB new:
  • 0
.

#18 нако

нако

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Posts:
  • Град:Пловдив

Posted 03 January 2008 - 18:01

Колеги за много години на всички безавариино каране и без изненади по мпс-тата. А на колегата дето му трака мотора има един пиниз с отверка, допираш отверката до някоя част на мотора от която си мислиш че е шумът , а дръжката на отвертката я слага6 на ухото си чува се ккристално ясно

Колега каде точно трябва да я сложа тази отверка като то се чува отватре и как да разбера какво е чува се на прекасвания трак-----трак-----трак и все си мисля че ще спре но пак трак :kill_myself: чува се някаде отпред
  • 0

#19 нако

нако

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Posts:

Posted 03 January 2008 - 18:07

тракането е неравномерно

Колега с удоволствие бих дошъл но тази пуста работа ме побарква и немога да мрадна никадено живот и здраве надявам се някои път да успея а какво имаш в предвид неравномерно един път по силно друг по слабо ли?
  • 0

#20 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 03 January 2008 - 18:07

Колега каде точно трябва да я сложа тази отверка като то се чува отватре и как да разбера какво е чува се на прекасвания трак-----трак-----трак и все си мисля че ще спре но пак трак :kill_myself: чува се някаде отпред

След като не си го правил това друг път, по-добре послушай Lorinser и отиди на някоя сбирка ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#21 нако

нако

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Posts:

Posted 03 January 2008 - 18:16

След като не си го правил това друг път, по-добре послушай Lorinser и отиди на някоя сбирка ;)

колега аз не се наемам на такав ремонт просто искам да разбера няколко варианти от какво може да е че нали ги знаеш нашите маистори всякои гледа да те мине та горе долу да си имам на представа от какво може да е
  • 0

#22 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 03 January 2008 - 20:14

колега аз не се наемам на такав ремонт просто искам да разбера няколко варианти от какво може да е че нали ги знаеш нашите маистори всякои гледа да те мине та горе долу да си имам на представа от какво може да е

Сега видях че си от Пловдив.
Ако днес беше дошъл на срещата, щеше да получиш доста отговори ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#23 нако

нако

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Posts:

Posted 03 January 2008 - 21:01

Сега видях че си от Пловдив.
Ако днес беше дошъл на срещата, щеше да получиш доста отговори ;)

Ами колега от скоро карам тая кола и от скоро разглеждам този саит несам много наясно за което се извинявам на всички ако сам сгафил нещо видих че има збирки но не знам нито каде са нито кога са,апак освен сабота и неделя немога да отсаствам от работа
  • 0

#24 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 03 January 2008 - 22:33

Ами колега от скоро карам тая кола и от скоро разглеждам този саит несам много наясно за което се извинявам на всички ако сам сгафил нещо видих че има збирки но не знам нито каде са нито кога са,апак освен сабота и неделя немога да отсаствам от работа

Сбирките са всяка седмица в Четвъртър на бензиностанция ОПЕТ, до Мото-пфое в 18:30 (обикновено след работно време), така че ако можеш заповядай ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#25 нако

нако

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Posts:

Posted 05 January 2008 - 16:31

Здравеите колеги.Наскоро си купих мечтаната марка автомобил М.Б. C180 93г. и бях много доволен докато не започнаха проблемите:смених старото масло"AC Delco10w40"и ми препорачаха "LIKI MOLI 10W40"налях новото и започна едно тропане в мотора все едно е дизел???от какво може да е не е като на клапани незнам веригата дали може да тропа???и другя проблем е че като работи на бензин нещо цъка незнам точно каде но се чува там до лосчетата кадето е жилото за газта има една черна кутиика незнам точно как се нарича извинете ме за неразбираемоста но не сам я разучил добре а на газ го няма това цъкане ако може някои да ми помогне ще му бада много благодарен

А за това цъкане някои знае ли какво е??? :(
  • 0

#26 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 05 January 2008 - 16:50

Ако става въпрос за едно малко такова... черничко... точно до помпата на АБС-а... то на всички май си цъка, или поне не са ми казвали че е проблем. А даже не знам за какво е...

Ето го и него:

Публикувано изображение
  • 0

#27 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 05 January 2008 - 16:51

Приятел само да преливаме от пусто в празно няма смисъл, отиди в някой сервиз и толкова, там ще ти казат за какво става дума...
  • 0

logo-600-1002.png

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users