кирилица. моля
Този пост е редактиран от hektor: 27 декември 2007 - 18:38
W140
Публикувано 27 декември 2007 - 17:57
Този пост е редактиран от hektor: 27 декември 2007 - 18:38
W140
Публикувано 27 декември 2007 - 18:08
Публикувано 27 декември 2007 - 18:25
От Варна съм имам маистор разбира4 по принцип не го знам с мерцедесите как е и газожи слага оба4е се 4удех ако слойа нормална газ а не инйекцион дали стажат проблеми и сму6тения. А 6то се отнася до жърженето аз не си дажам много зор оба4е карам много и то извън града а там разликата на газ се усе6та в разхода имам в предвид, мога да кажа 4е съм много боз относно мерцедесите ни6то по колата не ми е ясно о6те от към проблемите и имам в предвид 4е за ова се регистрирах пък и все пак нали ставам фен на маркатаДобре дошъл колега в нашия форум
Като за начало тук пишем на кирилица, и сподели от къде си за да ти препоръчат колегите свестен газаджия.
Иначе на въпроса ти, 200 е куцо пиле, представи си го как ще върви на ГАЗ само...
Мнението ми е следното, сметни си по колко километра минаваш на месец и колко ще спестиш от разликата в горивото и тогава реши дали имаш нужда да скопяваш допълнително колата
Публикувано 27 декември 2007 - 19:16
Колега ДОБРЕ ДОШЪЛ и поздравления за избора на автомобил,но ще ти дам един съвет 1 НЕ ПИШИ НА МАЙМУНИЦА 2 НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ЧИСЛАТА 6 и 4 ЗАЩОТО = ШКЕМБЕ ЧОРБА БЛАГОДАРЯОт Варна съм имам маистор разбира4 по принцип не го знам с мерцедесите как е и газожи слага оба4е се 4удех ако слойа нормална газ а не инйекцион дали стажат проблеми и сму6тения. А 6то се отнася до жърженето аз не си дажам много зор оба4е карам много и то извън града а там разликата на газ се усе6та в разхода имам в предвид, мога да кажа 4е съм много боз относно мерцедесите ни6то по колата не ми е ясно о6те от към проблемите и имам в предвид 4е за ова се регистрирах пък и все пак нали ставам фен на марката
Публикувано 27 декември 2007 - 21:37
Публикувано 27 декември 2007 - 23:23
всички 102 и 103 мотори имат пробем с газта- ГЪРМЯТ и спестените пари от бензин ще ги дадеш за диагностики по мотора и аспирин за глава. малко са читавите майстори, които могат да направят мерцедес да не гърми.
газов инжекцион няма проблеми, но е скъп.
Публикувано 30 декември 2007 - 22:33
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни