Имам Mercedes G-300GD '91. Бихте ли ми предоставили по подробна информация как се включват и как работят блокажите и какви пробл;еми създават?
блокажи за Г-класа
Започната от kepocross, 25 дек 2007 - 13:49:29
5 мнения по тази тема
Публикувано 25 декември 2007 - 13:49
Публикувано 27 декември 2007 - 12:27
Здрасти,
щом си 300GD 91, значи си с 463 и блокажите ти са 3 и са с електрическо задействане.
Реда би трябвало да е указан, но все пак: включва се първо задният, ако не помогне последователно се включват междинният и предният.
Следва опъване на лебедка, ако и това не помогне се вика трактор.
Блокажите се включват при нужда за преодоляване на препятствие (кал, ров) и се изключват веднага след това. Не се препоръчва да се включват на асфалт. При включване на предният блокаж не е челателно да се върти волана.
За повече подробности може да влезеш в офроуд форума, там ще ти обяснят.
щом си 300GD 91, значи си с 463 и блокажите ти са 3 и са с електрическо задействане.
Реда би трябвало да е указан, но все пак: включва се първо задният, ако не помогне последователно се включват междинният и предният.
Следва опъване на лебедка, ако и това не помогне се вика трактор.
Блокажите се включват при нужда за преодоляване на препятствие (кал, ров) и се изключват веднага след това. Не се препоръчва да се включват на асфалт. При включване на предният блокаж не е челателно да се върти волана.
За повече подробности може да влезеш в офроуд форума, там ще ти обяснят.
Публикувано 02 януари 2008 - 11:25
здравеите ... и аз имам въпрос свързан с блокажите ... но на G400 ... въпроса ми е до колко км/час може да се движи джипа при пуснат среден блокаж ...
в книжката на колата такава информация не намирам ... та затова питам тук ...
мерси !
в книжката на колата такава информация не намирам ... та затова питам тук ...
мерси !
Публикувано 09 януари 2008 - 21:20
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 10 януари 2008 - 19:45
Публикувано 27 януари 2008 - 00:52
Извинявяйте 4е ви безпокоя.. но се интерисувам от Г 500.. или Г 55 .. имам бал тая година и 6те ми трябва под наем.. някакви оферти да знете..??? моля ви пи6ете...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни