Сверяване на часовникW210
Започната от ivorunev, 24 дек 2007 - 17:00:39
16 мнения по тази тема
Публикувано 24 декември 2007 - 17:00
Имам 2-3 важни (за мен) въпроса Благодаря предварително Има ли проблем ако сложа по-мощни крушки на фаровете - 80-100W. Може ли да разтопят рефлектора или лупата на фара ? Как се сверява часовника на таблото, имам навигация без диска и ми се струва, че се сверява само през GPS-a. И последно - не ми работи дисплейчето на термометъра на таблото казаха ми че е лентовия кабел, но ме карат да си купувам ново табло ( Дали няма по- евтино решение ? Колата е 200 CDI Classic 2001 г. "очиларка"
Публикувано 24 декември 2007 - 17:14
Бая въпроси нашиба за кратко времеИмам 2-3 важни (за мен) въпроса Благодаря предварително Има ли проблем ако сложа по-мощни крушки на фаровете - 80-100W. Може ли да разтопят рефлектора или лупата на фара ? Как се сверява часовника на таблото, имам навигация без диска и ми се струва, че се сверява само през GPS-a. И последно - не ми работи дисплейчето на термометъра на таблото казаха ми че е лентовия кабел, но ме карат да си купувам ново табло ( Дали няма по- евтино решение ? Колата е 200 CDI Classic 2001 г. "очиларка"
Сигурно и бая търпение ще трябва да имаш за -дълго време
Седи и чакай
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 24 декември 2007 - 17:43
Добре дошъл по Коледа,...и Весели празници!
Не е нужно да крещиш,...тук слепи нема,...и глухи също!
Чете ли из темите,..или направо стреляш?
Коментари за лампи на фаровете с по-висока мощност са обсъждани не един път,...и извода е че ще има рев и сълзи!
Като ти нагори инсталацията на крушката,...резервни части нема,...сменя се фара,...като онова за таблото дето питаш,...и там е така!
Повреди ли се част от модула,...сменя се целия модул!
А за сверяването на часовника,...не ти требе ни диск за навигация,..ни GPS,защото такъв немаш!,.....сверява се чрез менюто на Comand/навигацията/,...описано е подробно в упътването за потребителя!
Или и такова немаш?
Споко,..дилърите продават,..даже е преведено на Български!
Там има описани хиляди неща които касаят потребителите и им спестява много нерви и въпроси!
Макар че на този твоя класик,надали има повече от десетина опций за настройка!
Успех и Приятно прекарване на празниците!
Коментари за лампи на фаровете с по-висока мощност са обсъждани не един път,...и извода е че ще има рев и сълзи!
Като ти нагори инсталацията на крушката,...резервни части нема,...сменя се фара,...като онова за таблото дето питаш,...и там е така!
А за сверяването на часовника,...не ти требе ни диск за навигация,..ни GPS,защото такъв немаш!,.....сверява се чрез менюто на Comand/навигацията/,...описано е подробно в упътването за потребителя!
Или и такова немаш?
Там има описани хиляди неща които касаят потребителите и им спестява много нерви и въпроси!
Публикувано 24 декември 2007 - 21:22
Добре дошъл по Коледа,...и Весели празници!
Или и такова немаш?
Честита коледа и на теб и благодаря за отделеното време
За фаровете и таблото разбрах, но за сверяването на часовника има проблем - единственото меню в тази връзка ми е 12/24 ч. Нямам такива за сверяване на часа и минутите, както е написано в ръководството, което си изтеглих и затова питам. Благодаря все пак
Публикувано 24 декември 2007 - 21:36
сверяването не се прави през сервизното мемню в таблото и посредством бутоните на волана!
От навигацията се сверява,..
меню-настройки
сверяване на часовник
задаваш актуално време и потвърждаваш с ОК
поиграй си,..не е по- сложно от менюто в клетъчния ти телефон!
От навигацията се сверява,..
меню-настройки
сверяване на часовник
задаваш актуално време и потвърждаваш с ОК
поиграй си,..не е по- сложно от менюто в клетъчния ти телефон!
Публикувано 04 февруари 2009 - 22:00
Хаха... аз съм карал с по силни крушки-100W и няма проблеми и още си карам с тях де - екстра си е нито ми се е прецакал фара нито рефлектора Тфа е Мерцедес бе здрава работа ! Но си е най-добре с параметрите на крушките който са си от завода-това няма спор !
Публикувано 19 октомври 2016 - 09:50
Колеги здравейте имам проблем със сверявнето на часовника на w210 2001 г.може ли някой да ми помогне. Благодаря предварително
Публикувано 19 октомври 2016 - 10:01
Какъв е проблема? Колата има ли навигация?
Публикувано 25 септември 2017 - 17:36
Аз съм същия, настроих дата и часа на навигацията, обаче на таблото си седи все така...един час напред......?
Публикувано 25 септември 2017 - 18:48
А на навигацията какво показва?
Публикувано 25 септември 2017 - 18:53
Хм не знам..пише си нещо там на италиански..некъв диск иска...ама всичко е на италиански, аз си ползвам само радито, явно като повечето хора тук така като се разчетох по темите
Публикувано 25 септември 2017 - 19:00
Опа сори не разбрах въпроса от първото четене ами не знам мисля че го сверих, ще проверя като взема колата че в сервиз в момента
Публикувано 25 септември 2017 - 21:33
Избери България и ще се свери автоматично.
Този пост е редактиран от Ivan W210: 25 септември 2017 - 21:34
Публикувано 28 септември 2017 - 19:19
Не знам от къде да избера България..менюто е на италиански, менюто за смяна на езика е неактивно, иначе часовника на навигацията се оказа че не съм го сверил, само датата бях нагласил...
след като сверих и часа, часовника на таблото се синхронизира с навигацията и готово...
Публикувано 28 септември 2017 - 20:05
Не знам без диск за навигация дали ти дава да избереш държава.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни