Това е само за
Благодарение на МБКБ детето ми ще оздравее по-бързо!!!Дае** и ши****** ни държава!!!!!
Started by House M.D., 18 Dec 2007 - 13:37:18
22 replies to this topic
Posted 19 December 2007 - 09:09
Posted 19 December 2007 - 10:54
Дано се оправи по-бързо детенцето И да е живо и здраво и да изкарате добре празниците. А за Алекс, разбира се, никога не съм имал съмнения, че ще помогне ако има възможност... браво! Това е нормалното човешко поведение. Смятам че наистина такива трябва да бъдат отношенията помежду ни в клуба, а и извън него. Още веднъж много здраве и радост и на двама ви и на децата ви и приятно изкарване на празниците.
Posted 19 December 2007 - 12:56
Да ти оздравее бързо детенцето, Круме! Убеден съм, че лъчезарен симпатяга (като татко си) бързо ще се оправи!
Добри пожелания и респект на Адаша също!
Добри пожелания и респект на Адаша също!
190E 2.0 1992г. Бензин. Сив-металик. Седан.
Posted 19 December 2007 - 19:51
Постъпката на ALEXONE™ наистина заслужава уважение и благодарности
А малкия дано се оправи,колкото може по-бързо
А малкия дано се оправи,колкото може по-бързо
Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire
Posted 20 December 2007 - 09:01
Никога не съм и очаквал различна реакция от Алекс!..Просто човекът доказва,че е Човек
..Пожеланията ми към всички са,колкото може по-рядко да си помагаме за такива случаи(свързани със здравето)..,но е добре да се знае,че ако се наложи,можеш да разчиташ на нечия подкрепа!
..Пожеланията ми към всички са,колкото може по-рядко да си помагаме за такива случаи(свързани със здравето)..,но е добре да се знае,че ако се наложи,можеш да разчиташ на нечия подкрепа!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 21 December 2007 - 07:56
Круме как е малкия, вчера ми каза , че ще го изписват, какво казаха ония безнесмени докторите де??????
Благодаря ти за времето което отдели за моите глупости .
Мисля да си взема джанточите , ама тия гуми са някакви китайски не знам как ще се държат на пътя , а аз не карам никак бавно, предпочитам нещо по-марково и изпитано.
Благодаря ти за времето което отдели за моите глупости .
Мисля да си взема джанточите , ама тия гуми са някакви китайски не знам как ще се държат на пътя , а аз не карам никак бавно, предпочитам нещо по-марково и изпитано.
Posted 23 December 2007 - 16:04
ПОЗДРАВИ И АДМИРАЦИИ
ТАКА ТРЯБВА - ДА БЪДЕМ ПРЕДИ ВСИЧКО ХОРА.
НА ДЕТЕНЦЕТО ПО-БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ
ТАКА ТРЯБВА - ДА БЪДЕМ ПРЕДИ ВСИЧКО ХОРА.
НА ДЕТЕНЦЕТО ПО-БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ
Posted 24 December 2007 - 21:19
Браво
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users