Благодарение на МБКБ детето ми ще оздравее по-бързо!!!Дае** и ши****** ни държава!!!!!
Започната от House M.D., 18 дек 2007 - 13:37:18
22 мнения по тази тема
Публикувано 18 декември 2007 - 13:37
Здравейте колеги, знам че форума е за теми с коренно различно съдържание , но не можах да се стърпя да направя един пост, за което учтиво Ви моля да ме извините, и ако се прецени, че темата не е подходяща Администраторите да я изтрият!!!
Значи, сина ми е на 4.5годинки и от няколко дена е в болница с белодробен спазъм. Днес "доцентката" казва:
- На детето му е необходим инхалатор тип "МАРКАТА" (да не правя реклама), за да може да се направи лечение!
Викам си ОК, отивам да купя един и го нося веднага. Да, да ама не!!! След хиляди телефонни разговори и търсене в интернет се оказва , че в БГ от една година този продукт не се внася!
Връщам се аз при оная и и казвам каква е ситуацията , а тя с най голямото си нахалство ми казва:
- Да, знам , че ги няма но какво мога да направя , необходимо е да го намерите, щото иначе ......!
Питам:
- Е добре де като го няма на внос какво правим, как си лекуваме децата, няма ли някакъв аналог?
Тя:
- Ами аналог има само за бебета и за възрастни, за деца - този трябва да си намерите!
И замина най-безцеремонно
Айде пак , звъня на всичките си познати (а те никак не са малко)!
И ето отговор на поговорката - Което не се купува с пари се купува с много пари, а когато не може да се купи и с много пари на помощ идват приятелите!!! До един час ми бяха намерили инхалаторчето само че в Македония и в Гърция, и могат да ми го докарат в петък.
Тук е момента да искажа благодарностите си към един член на МБКБ, съфорумец и приятел, който се отзова на момента, и с неговите телефонни разговори, с неговите контакти, с неговото свободно време, с неговите усилия , той успя да ми намери така необходимото нещо!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС (ALEXONE™)
Задължен съм ти за помощта и отделеното време
За хора като Алекс се отнася и една моя любима максима:
"Нашите мисли и чувства определят нашите желания, но
само нашите действия показват това което СМЕ в действителност"
Или иначе казано - "за хората съдим по делата им а не по това какво говорят"
И отново ALEXONE™
Значи, сина ми е на 4.5годинки и от няколко дена е в болница с белодробен спазъм. Днес "доцентката" казва:
- На детето му е необходим инхалатор тип "МАРКАТА" (да не правя реклама), за да може да се направи лечение!
Викам си ОК, отивам да купя един и го нося веднага. Да, да ама не!!! След хиляди телефонни разговори и търсене в интернет се оказва , че в БГ от една година този продукт не се внася!
Връщам се аз при оная и и казвам каква е ситуацията , а тя с най голямото си нахалство ми казва:
- Да, знам , че ги няма но какво мога да направя , необходимо е да го намерите, щото иначе ......!
Питам:
- Е добре де като го няма на внос какво правим, как си лекуваме децата, няма ли някакъв аналог?
Тя:
- Ами аналог има само за бебета и за възрастни, за деца - този трябва да си намерите!
И замина най-безцеремонно
Айде пак , звъня на всичките си познати (а те никак не са малко)!
И ето отговор на поговорката - Което не се купува с пари се купува с много пари, а когато не може да се купи и с много пари на помощ идват приятелите!!! До един час ми бяха намерили инхалаторчето само че в Македония и в Гърция, и могат да ми го докарат в петък.
Тук е момента да искажа благодарностите си към един член на МБКБ, съфорумец и приятел, който се отзова на момента, и с неговите телефонни разговори, с неговите контакти, с неговото свободно време, с неговите усилия , той успя да ми намери така необходимото нещо!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ АЛЕКС (ALEXONE™)
Задължен съм ти за помощта и отделеното време
За хора като Алекс се отнася и една моя любима максима:
"Нашите мисли и чувства определят нашите желания, но
само нашите действия показват това което СМЕ в действителност"
Или иначе казано - "за хората съдим по делата им а не по това какво говорят"
И отново ALEXONE™
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 18 декември 2007 - 14:44
Браво на Алекс и скорошно оздравяване на детето ти, колега !
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 18 декември 2007 - 15:23
Браво,Алекс!! Желая скорошно оздравяване на малкото юначе
Публикувано 18 декември 2007 - 15:39
Евала за постъпката на Алекс, а на малкия скорошно оздравяване
Публикувано 18 декември 2007 - 15:52
Чета темата и ми се насълзяват очите , мога да кажа само едно голямо евала на колегата Алекс, за това което е направил за вас.
Бързо и безпроблемно оздравяване на малкия, нали те ще ни заместят след няколко години.
Бързо и безпроблемно оздравяване на малкия, нали те ще ни заместят след няколко години.
Публикувано 18 декември 2007 - 16:20
Благодаря ти,Круме,нямаше нужда от толкова благодарности.
Просто здравната ни система,и не само тя,ни налагат "нечовешки правила" и отношение,което води до абсурди като твоя случай,при който нещо елементарно се превръща в огромен проблем,който от своя страна,те поглъща, сдъвква и изцежда както физически,психически,материално и морално.
И тук е момента да се намери покрепа от ХОРА който имат желанието и възможноста да помогнат в дадената ситуация.
Поклон пред такива Индивиди.
Просто здравната ни система,и не само тя,ни налагат "нечовешки правила" и отношение,което води до абсурди като твоя случай,при който нещо елементарно се превръща в огромен проблем,който от своя страна,те поглъща, сдъвква и изцежда както физически,психически,материално и морално.
И тук е момента да се намери покрепа от ХОРА който имат желанието и възможноста да помогнат в дадената ситуация.
Поклон пред такива Индивиди.
Публикувано 18 декември 2007 - 16:32
.
Публикувано 18 декември 2007 - 18:21
Респект, ALEXONE!
K79, успех с малкия, дано бързо приключите с лечението и да забравите
K79, успех с малкия, дано бързо приключите с лечението и да забравите
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 18 декември 2007 - 19:09
На алекс
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 декември 2007 - 21:02
Мога само да се поклоня на тази постъпка.Достойна за уважение.Просто това е истински ЧОВЕК!!!Успешно и бързо оздравяване на детето.
Публикувано 18 декември 2007 - 22:06
ALEXONE™
да оздравява бързо малчугана
да оздравява бързо малчугана
The Gods Made Heavy Metal
Публикувано 18 декември 2007 - 22:42
Нали сме се събрали да си помагаме! Мерси за жеста, Алекс! Хиляди благодарности!
Скорошно оздравяване на хлапето, Круме. Успех!
Скорошно оздравяване на хлапето, Круме. Успех!
Публикувано 19 декември 2007 - 08:54
Благодаря и на всички Ви за съпричастността към ситуацията
Всеки ден пиша във форума и някъде бях чел темата за "затвореното общество"
Е, питам аз оня каубой дето дори не се постарах да му запомня името, на това ли му се вика затворено общесто, или на ситуацията при Вени ?!?
Щастлив съм че съм част от това тъй нар. "затворено общество" , и че то въобще съществува
Давах, давам и ще продължа да давам много от себе си зада може то да се развива, да расте и да се популяризира, защото хората управляващи Мерцедес се оказват взаимосвързани не само от любпвта си към марката! Моите изводи показват , че както за един човек може да се съди по приятелите му, така и за един човек може да се съди и по марката автомобила му
Всеки ден пиша във форума и някъде бях чел темата за "затвореното общество"
Е, питам аз оня каубой дето дори не се постарах да му запомня името, на това ли му се вика затворено общесто, или на ситуацията при Вени ?!?
Щастлив съм че съм част от това тъй нар. "затворено общество" , и че то въобще съществува
Давах, давам и ще продължа да давам много от себе си зада може то да се развива, да расте и да се популяризира, защото хората управляващи Мерцедес се оказват взаимосвързани не само от любпвта си към марката! Моите изводи показват , че както за един човек може да се съди по приятелите му, така и за един човек може да се съди и по марката автомобила му
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 19 декември 2007 - 09:03
Здраве и на малчугана и на Алекс. Само здраве. Останалото ще си го купим
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни