има и такива катастрофи....
Започната от коцев, 03 май 2006 - 20:19:28
11 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2006 - 22:50
гледайки снимка N 4 ме налазва чувството, че мацката е карала в насрещното...
Публикувано 04 май 2006 - 08:16
Мацка ли е била...дееба и кучките му, човек го ебе, то те целува...хахахаха
обаче като изключа шегите, да ви призная хвана ме малко страх, ако тва ми се случи на мен...не знам
обаче като изключа шегите, да ви призная хвана ме малко страх, ако тва ми се случи на мен...не знам
Публикувано 04 май 2006 - 11:34
Много впечатлителни снимки! E, евалата на Порше и на тия, дето са правили аутобана...
Гледайте как е опъната мантинелата. Гледал съм филми с тестове на мантинели, където ги пробват с камиони, но дори и тогава, мантинелата поддава много по-малко. Направо не ми се мисли, с каква скорост се е набило това Порше...И въпреки това, мантинелата си е свършила перфектно работата и не се е скъсала. А Поршето направо ме разби. Тия вътре не само, че са останали живи, ами ще се и приберат на собствен ход...Невероятно, просто, след такава катастрофа....
А иначе, какво насрещно движение. То се вижда следата идваща от бързата лента и водеща право у мантинелата. Сигурно са карали като бесни и някой е изкочил в лявата лента без да ги види, и тия, в опит да го избегнат, са загубили контрол.
Гледайте как е опъната мантинелата. Гледал съм филми с тестове на мантинели, където ги пробват с камиони, но дори и тогава, мантинелата поддава много по-малко. Направо не ми се мисли, с каква скорост се е набило това Порше...И въпреки това, мантинелата си е свършила перфектно работата и не се е скъсала. А Поршето направо ме разби. Тия вътре не само, че са останали живи, ами ще се и приберат на собствен ход...Невероятно, просто, след такава катастрофа....
А иначе, какво насрещно движение. То се вижда следата идваща от бързата лента и водеща право у мантинелата. Сигурно са карали като бесни и някой е изкочил в лявата лента без да ги види, и тия, в опит да го избегнат, са загубили контрол.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 04 май 2006 - 19:10
ВАЖНОТО Е, ЧЕ СА ЖИВИ!
Публикувано 08 май 2006 - 01:10
Лелелеее
а видяхте ли къде е двигателя на тая кола? ужас и безумие. Те хората са казали:"негър скиор и жена шофиьор няма" така че няма повече какво да се каже.
а видяхте ли къде е двигателя на тая кола? ужас и безумие. Те хората са казали:"негър скиор и жена шофиьор няма" така че няма повече какво да се каже.
Публикувано 08 май 2006 - 11:38
и на мен ми направи впечатление мантинелата - все едно е от кашкавалМного впечатлителни снимки! E, евалата на Порше и на тия, дето са правили аутобана...
разтегната но няма скъсано - иначе да е отлетяла и право в някое дърво и до там - нямаше да е между нас
Публикувано 09 май 2006 - 09:24
А кои ви каза че е в Русия тва? На мене ми се виждат ЕС номерата...
Публикувано 09 май 2006 - 10:31
Действително има място за размишления. Нека по специалистите ако могат да увеличат и разчетат на линейката надписите и по тях да съдим дали е написано на руски
Публикувано 04 юни 2006 - 11:37
опа абе то диска и е счупен! ДИСКА ! веднаж бях свидетел как един опел кадет като спука гума се въртя като топка много се изплаших тогава ! браво на този който се е сетил да публикува снимките та да ни доиде акъла в главите! умната момци !!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни