Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

GLK

• Please log in to reply
8 мнения по тази тема

#1 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 17 декември 2007 - 19:10

Mercedes-Bеnz GLK

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

на мен ми харесва, все пак по-хубав е от оная др*сня бмв х6
Публикувано изображение
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#2 kamus11

kamus11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:

Публикувано 17 декември 2007 - 22:01

на мен ми харесва, все пак по-хубав е от оная др*сня бмв х6
Публикувано изображение

не можеш да ги сравняваш двете
  • 0

#3 kamus11

kamus11

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:

Публикувано 17 декември 2007 - 22:06

а как се качват снимки в този форум :dontknow:
  • 0

#4 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 18 декември 2007 - 07:37

Лично на мен не ми харесва, но както каза Сашо, по-добре е от конкуренцията ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#5 mbbg

mbbg

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 20 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 11:43

Mercedes Vision GLK: Ice Cube
Студията, предизвестяваща старта на новата моделна линия, заимства техническата платформа на актуалната C-класа. Концепцията ще бъде показана за пръв път на автосалона в Детройт.
Макар дизайнът на бъдещия GLK да предполага сериозни амбиции за покоряване на непроходими местности, техниката на автомобила е адаптирана по-скоро към условията на съвременната градска джунгла. Лишеният от блокаж на диференциалите и демултипликатор на скоростната кутия софтроудър разполага с междуосно разстояние от 2,75 метра и обща дължина 4,52 метра.
Концепцията Vision GLK, която ще се различава от стандартния SUV единствено по цвета на каросерията и нивото на обзавеждане, притежава безброй технологични глезотии, сред които тризонов климатроник, "интелигентни" светлини и адаптивно окачване.
Турбодизеловият задвижващ агрегат на студията, извличащ 170 к. с. от 2,2-литра работен обем, е комбиниран със седемстепенен автоматик. Централният диференциал изпраща 45% от въртящия момент към предния мост, а останалите 55% към задния.
Серийният модел от друга страна, чиито продажби ще започнат през есента на 2008 година, ще бъде оборудван първо с шестцилиндрови двигатели - версиите с четири цилиндъра ще се забавят до 2009, когато се очаква и изпълнение само със задно предаване.
източник: ams.bg

Публикувано изображение
Концепцията Vision GLK, която ще се различава от стандартния SUV единствено по цвета на каросерията и нивото на обзавеждане, притежава безброй технологични глезотии, сред които тризонов климатроник, "интелигентни" светлини и адаптивно окачване.

Публикувано изображение
Серийният модел от друга страна, чиито продажби ще започнат през есента на 2008 година, ще бъде оборудван първо с шестцилиндрови двигатели - версиите с четири цилиндъра ще се забавят до 2009, когато се очаква и изпълнение със задно предаване.

Публикувано изображение
Турбодизеловият задвижващ агрегат на студията, извличащ 170 к. с. от 2,2-литра работен обем, е комбиниран със седемстепенен автоматик. Централният диференциал изпраща 45% от въртящия момент към предния мост, а останалите 55% към задния.

Публикувано изображение
Лишеният от блокаж на диференциалите и демултипликатор на скоростната кутия софтроудър разполага с междуосно разстояние от 2,75 метра и обща дължина 4,52 метра.

Публикувано изображение
Макар дизайнът на бъдещия GLK да предполага сериозни амбиции за покоряване на непроходими местности, техниката на автомобила е адаптирана по-скоро към условията на съвременната градска джунгла.
  • 0

#6 W116

W116

Напреднал

• Потребители на форума
  • 372 Мнения:

Публикувано 03 януари 2008 - 14:02

На мен ми харесва джипчето.
  • 0

#7 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 05 януари 2008 - 09:25

"G" deutet auf den Urahn
"L" steht für Luxus
"K" für kompakt
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#8 mbbg

mbbg

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 20 Мнения:

Публикувано 16 януари 2008 - 12:19

Детройт 2008: Ким Катрал представи Mercedes- Benz Vision GLK

“Харесвам мощния дизайн на GLK, както и разбира се невероятно просторния багажник, изключителния комфорт и факта, че това е Mercedes”, заяви Ким Катрал, една от четирите звезди от сериала Сексът и Градът, по време на официалното представяне на новата концепция Mercedes- Benz Vision GLK на салона в Детройт.

Излизайки на сцената с предшественика на новото моделно попълнение в гамата на Mercedes, Катрал демонстрира и сериозни познания за колата. “В крайна сметка, аз съм една от малкото, които вече са имали възможност да съберат впечатления за бъдещето GLK”, заяви Ким Катрал в разговор с Дитер Цетче, председател на управителния борд на Daimler Benz AG и шеф на автомобилното подразделение Mercedes- Benz.

Катрал имаше възможност да се запознае и подкара GLK благодарение на “участието” на автомобила в новата продукция кекс!!! And The City– The Movie. Филмът се снима в момента и ще бъде пуснат по кината през май. Новият компактен всъдеход на Mercedes- Benz ще бъде наличен на американския пазар малко по- късно- в началото на следващата година.

“Предстоящият GLK е точният автомобил, в точното време”, заяви Цетче, “На първо място, той притежава силно индивидуален дизайн, който ясно се различава от нормите за сегмента. На второ място, той предлага силните черти на нашите пълноразмерни модели с базов луксозен вид, който печели по отношение на разхода на гориво”, допълва шефът на Mercedes- Benz.

текст: auto-press.net
  • 0

#9 neichev

neichev

Майстор

• Потребители на форума
  • 1019 Мнения:
  • Град:Добрич --- Варна
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W201 1988`

Публикувано 08 февруари 2008 - 03:11

"G" deutet auf den Urahn - Офроуд
"L" steht für Luxus - Лукс
"K" für kompakt - Компакт

Вече четох за модела в Ауто Билд и там го хвалят.В сравнителен тест между Х3 ГЛК и Тигуан победи Тигуана ама аз не съм съгласен :warningemo:
Модела е важен особено за Европа.Като гледам има доста Х3-ки дано вече да има и повече ГЛК-нца.
От кога трябва да е в производство?
И наименованието му подсказва, че е по-малкия от ГЛ, защото по едно време го спрягаха за МЛК...
  • 0
Mercedes-Benz W201

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни