Вече незнам какво да я правя тази кола ! Очаквам вашите мения и предложение , ще съм ви благодарен !
Прилагам и едно изображение - да видите са кой символ става въпрос :
![Публикувано изображение](http://www.motorspain.com/wp-content/fgallery/smart-fortwo-frankfurt07/smart-frankfurt-07-01.jpg)
Весели празници !
Публикувано 16 декември 2007 - 16:48
Публикувано 16 декември 2007 - 17:02
Публикувано 16 декември 2007 - 17:07
Публикувано 16 декември 2007 - 17:25
Публикувано 16 декември 2007 - 22:48
Публикувано 16 декември 2007 - 23:11
Колега,...не усети ли тънкия намек,....от къде си?
То Диагнозите не че ги има под път и над път,...ама да не те пращам у София ,а ти да си от Варна!
Всека диагноза има софт за SMART!
Не е само софта,...и желание и разбиране се иска!
Та от где казваш че си?
Публикувано 16 декември 2007 - 23:14
Малко не съм съгласен че сека диагноза има СМАРТ (на повечето пише смарт и чете една система дето ти не требе), на бая малко места четат Смърфове, ако кажеш от къде да си закупя някоя диагноза или софт за СМАРТ ще съм благодарен
Публикувано 16 декември 2007 - 23:15
От София съм колега ! Повярвай от 3 месеца търся къде ли не и нищо, а там където има чете няккави глупости - не и това което ми трябва !
Публикувано 18 декември 2007 - 00:16
Все пак може и някой датчик на АБС-а да се шашави, понякога не отсвирват тотално а само лъжат в стойностите и колата го отчита кат буксуване и светва триъгълника, лошото е че такъв датчик системата не го отчита за грешен и не го записва и оди го фаниСменете стопмашинката,...и дано да се оправи!
иначе.....
Солун
Публикувано 10 януари 2008 - 18:54
Публикувано 22 януари 2008 - 22:56
Има един датчи до АВС в него е проблемаЗдравейте колеги, съжалявам че точно първия ми пост тук е свързан с проблем ! Преди 2 години докарах на майка ми един Смарт, произведен 1999г, бензин, 0,6 куб. Колата 2 години си върви без проблем, но от няколко месеца се появи следния проблем! Както си я кара майка ми изведнъж и светва един жълт триъгълник с удивителен знак на таблото /това най-вероятно е системата против приплъзнване/, колата губи мощност , и дори да натискаш педала на газта не иска да върви, форсира се и толкова ! Оправя се като сперш, изгасиш я и я запалиш отново /един вид рестарт/ и няма проблем до следващия път ! Най-лошото е че го прави абсолютно хаотично, без никаква закономерност и въобще немога да разбера от какво може да е ! Не е от накрадки, дискове и т.н всичко е ново сменяно скоро ! Водях я по какви ли не сервизи, всички вдигат рамене !Балкан стар - там мисля, че се досещате че въобще не ми и обърнаха внимание - Смарт не правили !
Вече незнам какво да я правя тази кола ! Очаквам вашите мения и предложение , ще съм ви благодарен !
Прилагам и едно изображение - да видите са кой символ става въпрос :- това е триъгълника !
Весели празници !
Публикувано 11 февруари 2008 - 17:46
Публикувано 12 февруари 2008 - 08:50
Балкан стар - там мисля, че се досещате че въобще не ми и обърнаха внимание - Смарт не правили !
Абе пич как така не правели Смарт ?! Ти в кой град си ходил? Баща ми от от 15 години работи в Балкан Стар Варна и никога не са връщали Смарт. Сега правят нова сграда и сервиза им се разширява значително.
Иначе това с лампичата ти е АВС. Иди да ти го проверят с апаратурата и им кажи да не се праят на хамави.
Публикувано 12 февруари 2008 - 18:09
Публикувано 13 февруари 2008 - 16:06
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни