Бе тия да ги .........таковаш малко им е.Какви трьби,кви напьни,това се стяга с ключе и то малко,вьрти се МНООООГО лесно.Лагерите не са ми нови,просто профилактика малко,че ми бяха лабави. Е малко снимки.

Днешната жертва леко подпряна
Е на какво прилича диск на около година и горница.Повечето грес е вьтре в капачето.

Керамични накладки,яко каране и дискове АТЕ / не са много добри /Сменени преди около година и горница както казах,навьртени около 50 000 километра,рьб на диска няма.
Да не ме питате дали накладките мачкат дисковете,поне аз моите не сьм успял до сега.

Това се отвива,натяга се ЛЕКО и се завива шестограма.По-интересното е цвета на спирачните апарати.Такьв е цвета праха който оставят керамичните накладки,нищо общо с гадното черно.

От начално до стегнато положение се вижда колко е - половин оборот.

И за десерт малко смазване на ел.контакти,малко дебитомер,малко ЕГР почистих.................и сега работи мазно та знае ли се.Намацах му и кабелите на свещите,работи като нова Хонда.
Това на коли между 93 и 96 не е препорачително да се прави ако не си сигурен в кабелите си.А ги бутнеш,а се разпаднаха.Аз поне сьм СМЕЛ
После си оправих и парното на Машината................ма тва е друга тема.

След 2 дни мятам Мрака.
.