pawer box C250TD 185k.s.
Започната от npvalov, 12 дек 2007 - 21:07:07
36 мнения по тази тема
Публикувано 12 декември 2007 - 21:07
Slojih dopalnitelna elektronika na kompitara na mercedes C250TD i go napravih v momenta 185k.s. ima vazmojnost da se vdigne oshte shte stane nad 200k.s. poskahgo s vektra 2.0 16v,bmw 525tds s chip,bmw 320 vanus 150k.s. i gibi.Ima malak problem kato osila elektronikata nad dopustimoto dvigatela mi izkluchva i svetka lampa jalta mislia che pishte (EDC).Kato sloja i chip shte vi kaja razlikata triabva da e goliama samo da izdarji dvigatelia.Turbinata zasvirva vseedno se vzriviava koito ima jelanie dasi sloji da vidi za kakvo stava vapros
Публикувано 12 декември 2007 - 21:10
Reshite li da slagate znaite che mnogo pushi cherno tova e zashtoto i varvi neka da pushi az vatre go neoseshtam uspeh na maniacite.
Публикувано 12 декември 2007 - 21:12
Колега в този форум пишем на кирилица и ще е добре от тук нататък да пишеш и ти.
Едно не мога да разбера, като си толкова голям маниак, защо не си взе бензинова кола а дизел?
Едно не мога да разбера, като си толкова голям маниак, защо не си взе бензинова кола а дизел?
Публикувано 12 декември 2007 - 21:26
Колега карах бензин до сега най-неприатно е когато те надмине ниакои ДИЗЕЛ както искаш го разбирай
Публикувано 12 декември 2007 - 21:37
Ще си счупиш мотора!
Публикувано 12 декември 2007 - 21:43
Небои се трябва все някои да опитаЩе си счупиш мотора!
Публикувано 12 декември 2007 - 21:47
Небои се трябва все някои да опита
ще ме извиняваш ама ти фен на марката ли си или си некъв душманин кому е нужно това насилие ,аз също обичам пипнати машини ама чак да го цедиш толко тва да не е нисан скай лайн
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 12 декември 2007 - 22:02
Небои се трябва все някои да опита
Желая ти успех!
Публикувано 12 декември 2007 - 22:06
кирилица, моля
Публикувано 12 декември 2007 - 22:13
Трябваше да варви и се получи за сегаще ме извиняваш ама ти фен на марката ли си или си некъв душманин кому е нужно това насилие ,аз също обичам пипнати машини ама чак да го цедиш толко тва да не е нисан скай лайн
Публикувано 12 декември 2007 - 22:14
Добре ниама проблем
Публикувано 12 декември 2007 - 22:20
мерси и дано издържи
Публикувано 12 декември 2007 - 22:22
Колега карах бензин до сега най-неприатно е когато те надмине ниакои ДИЗЕЛ както искаш го разбирай
От бензинов мотор до мотор има разлика, немислиш ли?
Трябваше да варви и се получи за сега
Докога ли обаче ще върви...
Публикувано 12 декември 2007 - 22:26
Докога ли обаче ще върви...
ако е напраевен грамотно и колегата спре с експериментите ще си деяни ,нема грижи
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 12 декември 2007 - 22:26
Колеги аз без да слагам допълнителен чип вдигнах мощността на мотора, но не чак толкова много , че да го съсипя.С промяна на параметрите на компресора го повиших на 210к.с. , беше 186к.с., всъщност не толкова на компресора а на някаква клапа която командва дебита на въздуха към двигатела, промени се и въртящия момент но не знам с колко но колата се изтрелва от 1500 оборота, все едно , че е с дизелов мотор.Колата е Е200 компресор.С промяна на параметрите мога да го направя 236к.с. но мисля ,че ще е много душманско такова повишаване на мощността.Сега колата се ускоря по-бързо и качи разхода на гориво с 1л/100км., което мисля , че не е толкова много.
Не знам колега каква бензинка е карал, че са го изпреварвали дизели но ние с един приятел си направихме гонка и нямаше победител двете коли си върват еднакво, другата кола беше ауди А6 3.0 тди, с мощност 225к.с.
Не знам колега каква бензинка е карал, че са го изпреварвали дизели но ние с един приятел си направихме гонка и нямаше победител двете коли си върват еднакво, другата кола беше ауди А6 3.0 тди, с мощност 225к.с.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни