Откраднаха ми комутатора....от автовоза :(
Started by Twentyone, 11 Dec 2007 - 15:05:43
43 replies to this topic
Posted 04 February 2008 - 17:04
Балкана тормози,да им майката на тия,толко ли им е сложно
Рови из ИБЕЙ,по нкой пьт има списьци с моделите за които става,но и колко е вярно не се знае.
Рови из ИБЕЙ,по нкой пьт има списьци с моделите за които става,но и колко е вярно не се знае.
.
Posted 05 February 2008 - 06:16
А има ли някакъв начин да се застрахова тази част? май каското не я покрива ?
Posted 05 February 2008 - 06:32
Тц,част от него трябвало да е на колата,това сьм чел от колеги из форума Земи си едно старо,режи с флекса на 3 и да си имаш Базика се,нямало начин макар,че има колега от форума който си е прибрал парите.Рови,имаше тема.
.
Posted 05 February 2008 - 22:10
Да и аз я четох тази тема, но .... нещо ... като филм ми звучи а и аз не съм се застраховал в интерамерикан (май за там се говореше)
А дали не може да се маркира както фаровете например ?
Защото то май в тоя форум се завътат и крадците/ продавачите и купувачите.
може да стане засечка..... ама поне да се разпознават по нещо
Posted 05 February 2008 - 22:46
И,и като е маркиран кво?Крадат ти твоя,намираш маркиран за 30% от цената и го играеш ангелче,не го купуваш ми набиваш едни луди цифри???Е ок,ти да ма колко са като теб?
.
Posted 06 February 2008 - 17:14
Здравейте,и на мен ми откраднаха комутатора.Колата е застрахована в Армеец но едва ли ще платят.Не се виждало че е разбита можело ние сами да сме го свалили. С една дума ще ни прекарат.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОРЕКТНА ФИРМА В БЪЛГАРИЯ ЗА ЗАСТРАХОВКИДа и аз я четох тази тема, но .... нещо ... като филм ми звучи а и аз не съм се застраховал в интерамерикан (май за там се говореше)
Posted 06 February 2008 - 17:17
Няма застраховател който да изплати откраднатото, е , имаше една тема за едни ама на мен ми се струва че е еднократноЗдравейте,и на мен ми откраднаха комутатора.Колата е застрахована в Армеец но едва ли ще платят.Не се виждало че е разбита можело ние сами да сме го свалили. С една дума ще ни прекарат.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОРЕКТНА ФИРМА В БЪЛГАРИЯ ЗА ЗАСТРАХОВКИ
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 06 February 2008 - 17:21
Ясно няма надежда ,а откъде мога да си купя нов/комутатор/Здравейте,и на мен ми откраднаха комутатора.Колата е застрахована в Армеец но едва ли ще платят.Не се виждало че е разбита можело ние сами да сме го свалили. С една дума ще ни прекарат.НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОРЕКТНА ФИРМА В БЪЛГАРИЯ ЗА ЗАСТРАХОВКИ
Posted 06 February 2008 - 17:24
Едно от местата е Балкан Стар, всичко останало е втора ръкаЯсно няма надежда ,а откъде мога да си купя нов/комутатор/
Там обаче цената е над 4к така, че ..... по моргите!
Апропо ти от кой град си? И за какъв модел говориш. тъй като комутаторите са различни и много рядко взаимозаменяеми?
Posted 06 February 2008 - 17:40
ОТ СОФИЯ А КАЛАТА Е МЕРЦЕДЕС С180Ясно няма надежда ,а откъде мога да си купя нов/комутатор/
Posted 07 February 2008 - 08:52
Внимателно с комутаторите втора ръка.Един познат намери такъв с условие за плащане след монтаж и запалване на колата.Колата наистина запали,но до тук.Другите параметри на двигателя /обороти,мощност и др./ ги нямаше.Оказа се,че джамбазите са му намерили цаката като пипат в комутатора така,че само да запали двигателя т.е. става като универсален само за палене.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Posted 07 February 2008 - 09:00
Внимателно с комутаторите втора ръка.Един познат намери такъв с условие за плащане след монтаж и запалване на колата.Колата наистина запали,но до тук.Другите параметри на двигателя /обороти,мощност и др./ ги нямаше.Оказа се,че джамбазите са му намерили цаката като пипат в комутатора така,че само да запали двигателя т.е. става като универсален само за палене.
И заради това се търси съответстващият по номера на рамата комутатор
Обикновено този номер е един и има поне още един заместител(аналог) - всичко останало е за отказ!
Posted 12 December 2011 - 22:45
.
Edited by Lazar V12, 12 December 2011 - 22:59 .
Колега попрочети правилата ако обичаш - има си цял раздел с обяви !!!
Posted 12 December 2011 - 22:55
Продава се мерцедес Ц200.Колата е в перфектно състояние 1995г. със всички екстри за модела много е гледана и пазена колата.Ако някой има желание да пише ЛС.
Edited by бай Васил, 12 December 2011 - 22:57 .
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users