Проблем с горивомера124 Е200С
Started by Cecodc, 10 Dec 2007 - 11:50:25
8 replies to this topic
Posted 10 December 2007 - 11:50
Значи проблема е следния, когато нивото на бензина спадне до около една четвърт (~15 литра) показателната стрелка на таблото започва да играе ту до 0, ту до една четвърт. Като немога да открия никаква закономерност - защо и кога точно го прави. Ако някой има предложение моля кажете!!! Аз си нямам и на идея.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
Posted 10 December 2007 - 12:00
Смятам, че нещо поплавика се еб**! Докато е пълен не прави проблеми - така ли?Значи проблема е следния, когато нивото на бензина спадне до около една четвърт (~15 литра) показателната стрелка на таблото започва да играе ту до 0, ту до една четвърт. Като немога да открия никаква закономерност - защо и кога точно го прави. Ако някой има предложение моля кажете!!! Аз си нямам и на идея.
Предварително благодаря.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 10 December 2007 - 12:47
Демонтаж и почистване на нивомера в резервоара. Темата е развита подробно с илюстрации.Ползвай търсачката по въпроса.
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 10 December 2007 - 12:47
Да, показва си правилно, само когато в резервоара има около 15 литра започват колебанията.
Posted 10 December 2007 - 13:13
Колега, писано е вече по този въпрос във форума има хубава търсачка потърси.
Колеги със същия проблем са описали подробно как да се почисти нивомера
Колеги със същия проблем са описали подробно как да се почисти нивомера
Posted 10 December 2007 - 19:36
Съжалявам грешката е моя! Наистина не проверих.
Моля модератора да изтрие темата.
И още един път SORRY.
Моля модератора да изтрие темата.
И още един път SORRY.
Posted 11 December 2007 - 14:15
Аз имах подобен проблем, от силният бас ми играеше стрелката :-) А след това започна да играе и на спряна музика. Проблема се оказа в буксата върху резервоара беше хлабава. Оправи се от самосебеси, но тук он няколко дни като запаля сутрин стрелката си седи все едно резервоара е празен и като се поразклати малко се оправя и след това няма ядове. Нивомер
Posted 11 December 2007 - 14:53
Този проблем е общ за стрелковите уреди в автомобила и е разискван в този форум.В течение на годините върху стрелката и аретира /ограничителя/ се натрупват смолистообразни мърсотии,особено ако се пуши в колата и идва и този момент когато стрелката "залепва" и се чуди преди да отлепи..Аз имах подобен проблем, от силният бас ми играеше стрелката :-) А след това започна да играе и на спряна музика. Проблема се оказа в буксата върху резервоара беше хлабава. Оправи се от самосебеси, но тук он няколко дни като запаля сутрин стрелката си седи все едно резервоара е празен и като се поразклати малко се оправя и след това няма ядове. Нивомер
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Posted 11 December 2007 - 16:56
Този проблем е общ за стрелковите уреди в автомобила и е разискван в този форум.В течение на годините върху стрелката и аретира /ограничителя/ се натрупват смолистообразни мърсотии,особено ако се пуши в колата и идва и този момент когато стрелката "залепва" и се чуди преди да отлепи..
Верно но т'ва незнам колко мръсотия трябва да има в колата, че да ти залепне чак стрелката.
Аз такива нечистоплътни проблеми немам ;-)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users