Антена Hirschmann Auta 6000Възможна ли е замяна с друг модел?
Започната от Caesar, 09 дек 2007 - 11:07:05
10 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2007 - 11:07
Здравейте!
1. Имам проблем с антената - с две думи телескопичните елементи бяха блокирали до такава степен, че при опит да отвия втулката, която закрепва телескопа към водача на тялото, тя се скъса, а и част от антената остана във водача, което до колкото предполагам би било проблем да се монтира ремонтния комплект.
Поразрових се и установих (визуално), че става въпрос за модел Hirschmann Auta 6000.
Бих ли имал проблем да подменя антената с Hirschmann Auta 2040 или с BLAUPUNKT ANTENA AUTOJET M214S, Bosch??
2. В съседство до антената имам този механизъм, закрепен на същата колонка (на левия заден калник):
... бихте ли ми обяснили каква му е ролята?
Благодаря ви предварително!
Юлий
1. Имам проблем с антената - с две думи телескопичните елементи бяха блокирали до такава степен, че при опит да отвия втулката, която закрепва телескопа към водача на тялото, тя се скъса, а и част от антената остана във водача, което до колкото предполагам би било проблем да се монтира ремонтния комплект.
Поразрових се и установих (визуално), че става въпрос за модел Hirschmann Auta 6000.
Бих ли имал проблем да подменя антената с Hirschmann Auta 2040 или с BLAUPUNKT ANTENA AUTOJET M214S, Bosch??
2. В съседство до антената имам този механизъм, закрепен на същата колонка (на левия заден калник):
... бихте ли ми обяснили каква му е ролята?
Благодаря ви предварително!
Юлий
Публикувано 09 декември 2007 - 12:27
Относно първият въпрос не мога да ти помогна.
За вторият-предполагам, че е механизмът на люка.
Публикувано 09 декември 2007 - 12:29
Публикувано 09 декември 2007 - 13:14
Благодаря ти! Това е точно механизма на люка!
Публикувано 09 декември 2007 - 16:16
http://pages.prodigy...e/MB_Hirsh.html
Продава се само пласмасовата опашка.Кьсметлия си,на тия обикновенно им се стапя релето което е горе...............знаеш за какво говоря.
http://www.mercedess...W123AntennaGear
Продава се само пласмасовата опашка.Кьсметлия си,на тия обикновенно им се стапя релето което е горе...............знаеш за какво говоря.
http://www.mercedess...W123AntennaGear
.
Публикувано 09 декември 2007 - 16:30
На механизма за люка трябва да имаш капаче,вкарва се лула 19 май беше и се вьрти за затваряне аварийно ако ти откаже нещо.
.
Публикувано 09 декември 2007 - 17:12
Публикувано 09 декември 2007 - 21:19
Благодаря ви момчета за нагледните материяли,
При мен обаче въпроса седи малко по-иначе, може би не съм могъл да се изразя правилно.
Ще използвам една от снимките в цитираните теми.
Точно, където съм посочил с черната стрелка имам заседнала част от месинговата втулка, която е към телескопа, защото така беше запекла, че се наложи с клещи и "гарга" да развиваме двама души и съответно я скъсахме. Отделно има част от телескопа в нея. Ако я разпробия, няма начин да не отнеса и вътрешната резба, за чието наличие не съм много сигурен...
При мен обаче въпроса седи малко по-иначе, може би не съм могъл да се изразя правилно.
Ще използвам една от снимките в цитираните теми.
Точно, където съм посочил с черната стрелка имам заседнала част от месинговата втулка, която е към телескопа, защото така беше запекла, че се наложи с клещи и "гарга" да развиваме двама души и съответно я скъсахме. Отделно има част от телескопа в нея. Ако я разпробия, няма начин да не отнеса и вътрешната резба, за чието наличие не съм много сигурен...
Публикувано 09 декември 2007 - 22:23
Ако не можеш да отремонтираш твоята, не се притеснявай каквато и антена да сложиш нямаш проблеми, важно е коаксиалния кабел да е здрав, и включен съответъно.
Публикувано 10 декември 2007 - 08:29
http://www.gdtm.net/Antenas/hirs.htm
Става от какво ли не,продават ги с различни прьстени които пасват кьм купето.
Става от какво ли не,продават ги с различни прьстени които пасват кьм купето.
.
Публикувано 10 декември 2007 - 13:09
Моята я смених с Beru. Пасна си идеално. И е оригинална и цената и е около 150лв.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни