Към съдържанието

•  

Снимка

Проблемче

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 vaco

vaco

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Град:PLOVDIV

Публикувано 07 декември 2007 - 20:56

Хора имам проблем с лампата за подгряване на свещите когато запаля задържа 20 секунди и след това загасва.Отидох на диагностика казаха ми кой свещи не работят,смених ги но пак задържа.Казаха ми че може да е от релето за време,ако някой може да ми каже колко пари струва ремонта и каде да го сменя в Пловдив!!Благодаря предварително!
  • 0

#2 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 07 декември 2007 - 21:21

Може да са пропуснали още една свещ,...нормално е ...
Смени и останалите ,..да си сигурен че всички са нови,...еднакво съпротивление!
Датчика за температурата го премерете колко ома е!

Успех!
  • 0

#3 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 07 декември 2007 - 21:23

Сигорен ли си че всички свещи са изправни та обвиняваш релето, по едно време бях стигнал до три изгоряли свещи, защото не ми оставаше време да сменям още като светна за първата. Примери ги па тогава реле.
  • 0

#4 vaco

vaco

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Град:PLOVDIV

Публикувано 08 декември 2007 - 15:07

Мерси колеги ще ги сменя всичките свещи пък ако и тогава не стане ще кажа на бащата да ми земе s-класа.
  • 0

#5 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 08 декември 2007 - 16:27

Мерси колеги ще ги сменя всичките свещи пък ако и тогава не стане ще кажа на бащата да ми земе s-класа.

Ееее ти имаш лесен вариант защо ще се цапаш, па като дойде време ти да купуваш тогава ще му мислиш, сега кажи му че колата не става за нищо и аиде за рачичка и в Балкан стар за нова. :icon_coolgrin:
  • 0

#6 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 08 декември 2007 - 19:42

Хора имам проблем с лампата за подгряване на свещите когато запаля задържа 20 секунди и след това загасва.Отидох на диагностика казаха ми кой свещи не работят,смених ги но пак задържа.Казаха ми че може да е от релето за време,ако някой може да ми каже колко пари струва ремонта и каде да го сменя в Пловдив!!Благодаря предварително!

Първо и основно правило за подгревателните свещи е ако има изгоряла да се сменят всичките с нови с такива по каталог и тези които са здрави от старите могат да останат за резервни , защото новата и старата са с различно /макар и не много/ КПД. Не бързай да пипаш релето за време. По-добре намери колега със същото за да си сигурен че причината е там /след като провериш всички свещи/.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни