Защо 190-ка се клати доста при здрави амортисьори?
Започната от
Гост_190Гост_
, 30 апр 2006 - 13:14:05
7 мнения по тази тема
#1 Гост_190Гост_
Публикувано 30 април 2006 - 13:14
Имам Мерцедес 190 2.0 1992 г. Не мога да разбера откъде има едно такова странично клатене на колата. Като мине през дупка по-бавно се успокоява, а някой път се клати и на съвсем равен път. Ходих на шок-тест на амортисьорите и всички са здрави. Сменях различни гуми, но никаква промяна няма. От какво може да е това. На друга кола, на която съм се качвал до сега не съм виждал такова клатене...
Публикувано 30 април 2006 - 16:35
От ябълковидните щанги на задния мост.След смяната им реглаж на моста на стенд.
Публикувано 19 юни 2006 - 18:37
Не само от тях Може да е и от тампоните на задния мост които не са никак малко на броиОт ябълковидните щанги на задния мост.След смяната им реглаж на моста на стенд.
Публикувано 22 юни 2006 - 10:37
след като смених и четирите амортесьора и пак: на прав и равен път все едно си в джип с меки гуми, 10 тампона по 10 лв./бр. + 2 щанги (около 50лв./бр.), после колата ми заспа
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 22 юни 2006 - 12:21
Ами честито
Кои точно тампони и щанги смени?
Кои точно тампони и щанги смени?
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 22 юни 2006 - 12:26
А значи си сменял амортесьорите кажи някакви цени
Този пост е редактиран от DaDa: 22 юни 2006 - 12:26
Публикувано 25 юни 2006 - 00:02
Sasch бяха към 180 лв бройката.Обаче си заслужава
Публикувано 27 юни 2006 - 15:09
понеже питахте за амортесьорите, предните ги взех по 117лв или нещо такова естествено BOGE, имаше и усилени с по-малък ход за 170 лв, но мисля че те са за EVO изпълнение или ако си със спортни пружини, които са по - къси
задните ги купих от друго място по 100, но за тях ползвах лека отстъпка марка - Bilstein
Има нещо друго , което е добре да знаеш: когато ги купуваш от където и да било питай за гаранция! отговорът е че тя ще важи само ако си ги смениш в сервиз на магазина и т.н. и задължително смениш и прахоуловителите с чисто нови ха приятната цена от 20лв. бройката, затова провери предварително състоянието на въпросните гумени капути и ако не са скъсани не се набутвай с нови
има и вариант за ремонт на амортесьорите по 45 лв/бр с монтаж/демонтаж , който е препоръчителен само автомобили с табела TAXI ( това всеки си решава сам де )
П.П. за работа майсторите прибират 2Х15 левчета по нормалните тарифи
задните ги купих от друго място по 100, но за тях ползвах лека отстъпка марка - Bilstein
Има нещо друго , което е добре да знаеш: когато ги купуваш от където и да било питай за гаранция! отговорът е че тя ще важи само ако си ги смениш в сервиз на магазина и т.н. и задължително смениш и прахоуловителите с чисто нови ха приятната цена от 20лв. бройката, затова провери предварително състоянието на въпросните гумени капути и ако не са скъсани не се набутвай с нови
има и вариант за ремонт на амортесьорите по 45 лв/бр с монтаж/демонтаж , който е препоръчителен само автомобили с табела TAXI ( това всеки си решава сам де )
П.П. за работа майсторите прибират 2Х15 левчета по нормалните тарифи
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни