Проблем с чистачката W124 200D
Started by Ivan Deliev, 06 Dec 2007 - 20:23:51
6 replies to this topic
Posted 06 December 2007 - 20:23
Здравейте.MC Bobby ме насочи към този форум. Та заформяме група на начинаещи почитатели на МБ във Велико Търново.Ситуацията при мен е следната - чистачката ми запъваше в най-горно положение когато рамото е най-разпънато.В последствие спря изобщо да функционира.Сега като я пусна прави ход не повече от 5см. и спира отново.Четох за смазването на рамото, но не се получи нищо.После я разглобих и закачих само моторчето за клемата, подадох му ток и пак същото - направи лек ход и спря отново.Ще се радвам ако някой може да ми даде полезен съвет как да постъпя,че в това снежно време не си е работа без чистачка благодаря предварително
Posted 06 December 2007 - 20:32
Смяна!
Posted 06 December 2007 - 20:47
Някаква идея къде около Велико Търново мога да си намеря такава чистачка или поне консумативи за нея ?
Posted 06 December 2007 - 20:54
На Трифон Иванов у селото,...има морга за Бенцове!
Успех!
Успех!
Posted 06 December 2007 - 21:25
Дано
Posted 07 December 2007 - 12:35
Има,има и собственика е стабиляга!Дано
Posted 07 December 2007 - 22:46
Пренавиване може и сигорно ще стане сполучливо, ама тези бобиньори са малко скъпари, разучи за цени най напред. Успех.Здравейте.MC Bobby ме насочи към този форум. Та заформяме група на начинаещи почитатели на МБ във Велико Търново.Ситуацията при мен е следната - чистачката ми запъваше в най-горно положение когато рамото е най-разпънато.В последствие спря изобщо да функционира.Сега като я пусна прави ход не повече от 5см. и спира отново.Четох за смазването на рамото, но не се получи нищо.После я разглобих и закачих само моторчето за клемата, подадох му ток и пак същото - направи лек ход и спря отново.Ще се радвам ако някой може да ми даде полезен съвет как да постъпя,че в това снежно време не си е работа без чистачка благодаря предварително
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users