Цена за сензора на SRS-а в дясната седалка на W203 2001.Има ли някой престава от каде може да се намери втора употреба?
Започната от borisoff, 04 дек 2007 - 19:17:36
33 мнения по тази тема
Публикувано 04 декември 2007 - 19:17
Има ли някой престава от каде може да се намери втора употреба?
Публикувано 04 декември 2007 - 19:27
Здравей и от мен.
Преди няколко дни и аз си купих "Цетка", само че 200.
На мен ми свети на борд-компютъра SRS, но старият собственик каза, че е ходил няколко пъти в БалканСтар да го оправят и като си тръгнел пак светвал.
Ако е този сензор би било добре и аз да знам, за да си купя.
Каза ми, че е на дясната врата - откъм шофьора.
На мен ми свети на борд-компютъра SRS, но старият собственик каза, че е ходил няколко пъти в БалканСтар да го оправят и като си тръгнел пак светвал.
Публикувано 04 декември 2007 - 19:38
При теб проблема може би е в еърбега във вратата а при мен е в сензора който следи дали има човек или детска седалка на дясната седалка който се намира в самата седалка.Мойта грешка не може да се изтрие.Здравей и от мен.
Публикувано 04 декември 2007 - 19:45
При теб проблема може би е в еърбега във вратата а при мен е в сензора който следи дали има човек или детска седалка на дясната седалка който се намира в самата седалка.Мойта грешка не може да се изтрие.
Ясно.
Ами моята грешка е чистена няколко пъти и пак се показва.
Е, здраве да е.
Дано да си намериш сензора.
Ще потърся и аз.
Публикувано 07 декември 2007 - 19:45
Колега, само НОВ ! Тоя сензор (той всъщност е едно найлоново под цялата долна част на седалката) се прецаква от сядане и ставане, как точно ще определиш дали е читав тоя втора употреба и колко още сядания му остават. А смяната му е достатъчно неприятна, че да го сменяваш често ! Това е моя съвет
Публикувано 08 декември 2007 - 03:13
Не е ли едно като скара???На около 35 кила се задийстваше май.
Колите ви трябва да имат букс за диагностика,за 2 минути ще си каже кое е кофти.За чий ги трият тия грешки без да отстраняват повредата???
Колите ви трябва да имат букс за диагностика,за 2 минути ще си каже кое е кофти.За чий ги трият тия грешки без да отстраняват повредата???
.
Публикувано 10 декември 2007 - 21:01
Бе кат скара е ама си е едно найлонче с писти и пътечки и струва триста е нещо лева По принцип на някой модели може да се изключва софтуерно тая седалка и не я търси изобщо SRS-са, ма не знам дали на тая кола става.Не е ли едно като скара???На около 35 кила се задийстваше май.
Публикувано 10 декември 2007 - 21:45
става ,..но не ги открехвай,..че утре ще искат да изключат всеки аварирал баг,...
И ще си строшат главите за 300лв!
Публикувано 10 декември 2007 - 22:41
Така! Значи вепроса е каде и с каквъв софт може да се изключи този сензор и какви ще са последиците от това?става ,..но не ги открехвай,..че утре ще искат да изключат всеки аварирал баг,...
Публикувано 10 декември 2007 - 22:57
Ей,...ама от дума не разбираш,...ще си счупиш ли главата,..или тая на жена ти или детето ти за 300лв?
Брей,..ма сте ей! Разума къде ви е!?
Стардиагнозата може да изключи сензора за присъствие,...софтуерно,..но това е само в режим на инженерно меню,..и се ползва само за тестове от упълномощените лица и то само за развойна дейност!
Всеки който си позволи да остави настроиките на сензора на off,...ви подписва смъртния акт предварително!
Искате ли!?
Утре като ти изплякат ламбдасондите и катализатора,..пак ли ше ги изключваме софтуерно?
Брей,..ма сте ей! Разума къде ви е!?
Стардиагнозата може да изключи сензора за присъствие,...софтуерно,..но това е само в режим на инженерно меню,..и се ползва само за тестове от упълномощените лица и то само за развойна дейност!
Всеки който си позволи да остави настроиките на сензора на off,...ви подписва смъртния акт предварително!
Искате ли!?
Утре като ти изплякат ламбдасондите и катализатора,..пак ли ше ги изключваме софтуерно?
Публикувано 10 декември 2007 - 23:29
300 лв. това цена за нов ли е?
Публикувано 10 декември 2007 - 23:44
цената даже е под 300 кинта...
да кажем 285лв
Ама ти ще се правиш на тапицер!
да кажем 285лв
Ама ти ще се правиш на тапицер!
Публикувано 11 декември 2007 - 04:00
Да го обяснявам ли?Ако те е шубе да му сваляш кожата я нарами и при тапицер - имаше добри отзиви за някои,тьрси и ще намериш.
.
Публикувано 11 декември 2007 - 22:02
Мойта седалка е по-проста от тази , защото не е напълно електрическа(само облегалката и дъното-нагоре надалу се движат) Днес свалих шофьорската че бяха чупени едни пласмасови държачи отдолу и като гледам елементарно ще стане смяната на сензора. А този сензор от къде мога да си го поръчам, че аз съм от Пловдив?
Публикувано 11 декември 2007 - 22:05
От дилъра!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни