Та като пусна за вода уж и ми излиза на компютъра удивителна и за ARS и това ме навежда на мисълта , че е нещо по електрониката...моля дайте мнение и съвет как да го оправя или читав и евтин сервиз в София...
Проблем с помпата за чистачките на А160..?
Started by art_milena, 03 Dec 2007 - 12:06:02
6 replies to this topic
Posted 03 December 2007 - 12:06
Чистачките работят, но на сухо
..Колата я взех нов внос от Италия преди седмица и досега това установих...кой знае още какво ще излезе..
Та като пусна за вода уж и ми излиза на компютъра удивителна и за ARS и това ме навежда на мисълта , че е нещо по електрониката...моля дайте мнение и съвет как да го оправя или читав и евтин сервиз в София...
Posted 03 December 2007 - 12:28
Чистачките работят, но на сухо
..Колата я взех нов внос от Италия преди седмица и досега това установих...кой знае още какво ще излезе..
Здравей Милена и добре дошла във форума
Значи, виж първо дали работи помпичката, това може да провериш като се опиташ да чуеш, в момента на подаването на вода, дали "бръмчи".
Ако бръмчи и не пуска вода, причините са че може да са ти запушени самите пръскалки, или ако са слагали прах за пране или някакви други боклуци за пяна в казанчето за водата, помпичката да е засмукала и да не ти качва вода.
Ако не чуеш помпичката да работи, може да е изгоряла или да имаш проблем с контактите.
За целта, мултицет и виж дали стига някакво напрежение до нея.
Общо взето това е, питай ако не ти е ясно нещо и пиши какво си направила после
Posted 04 December 2007 - 00:34
Много мерси,казах на съпруга ми да чекне проблема, дано е така както казваш, че иначе не ми се мисли...Здравей Милена и добре дошла във форума
Значи, виж първо дали работи помпичката, това може да провериш като се опиташ да чуеш, в момента на подаването на вода, дали "бръмчи".
Ако бръмчи и не пуска вода, причините са че може да са ти запушени самите пръскалки, или ако са слагали прах за пране или някакви други боклуци за пяна в казанчето за водата, помпичката да е засмукала и да не ти качва вода.
Ако не чуеш помпичката да работи, може да е изгоряла или да имаш проблем с контактите.
За целта, мултицет и виж дали стига някакво напрежение до нея.
Общо взето това е, питай ако не ти е ясно нещо и пиши какво си направила после
Edited by hektor, 06 December 2007 - 13:09 .
използване на латиница
Posted 04 December 2007 - 12:21
mnmogo mersi,kazah na supruga mi da check-ne problema,dano e taka kakto kazva6,4e ina4e ne mi se misli..
Дори и да е изгоряла помпичката, не е болка за умиране
Posted 06 December 2007 - 13:11
Аман от италиянски боклуци. До сега повечето проблемни А класи са все от Италия!
Хора дайте малко повечко пари и си купете по-читава количка от немско!!!!!!!!!!!!!!
Хора дайте малко повечко пари и си купете по-читава количка от немско!!!!!!!!!!!!!!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 06 December 2007 - 16:48
Аман от италиянски боклуци. До сега повечето проблемни А класи са все от Италия!
Хайде сега, щото пък от немско са по-читави
Няма значение от къде е една кола, важното е да е подържана, това че търговците скачат на евтиното, за да са конкурентни на пазара си е друг въпрос
Posted 18 December 2007 - 06:02
Вярно е че немците са по-педанти, но моята е от Италия и до сега нямам никакви сериозни оплаквания (и слава Богу) , само дето явно италянеца на който е била (или италианка, незнам) е бил по такааа... - мърляч. Иначе от 9 юли 2007 до сега ми изгоря една крушка (беше френски Osram) на задницата за габарита, бях на море в Китен и просто на автогарата в Китен имаше магазин за авточасти и от там си купих една крушка за стотинки, монтирах я и айде....кой от къде е, това беше. Вторият ми "проблем" беше 2-3 месеца по-късно след крушката, беше ми се извадил маркуча (има снадка там) за задната чистачка-пръскалото и беше капнало малко вода в багажника.Муш и готово, явно е било от налягането. Е, на това ако му се викат проблеми...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage