Едно питане
Започната от roshfor, 02 дек 2007 - 18:48:33
24 мнения по тази тема
Публикувано 02 декември 2007 - 18:48
Колеги имам едно питане колко според вас струва кожен салон за 126,седалките и корите на вратите в прилично състояние.
Публикувано 02 декември 2007 - 18:53
Колеги имам едно питане колко според вас струва кожен салон за 126,седалките и корите на вратите в прилично състояние.
Примерно 600лв. а може и повече и ако са ел седалките, имат отопление, или са от по новия модел като на последните 126.
Публикувано 02 декември 2007 - 19:03
Не мога да кажа от кой точно модел са но изглеждат много добре и май не са ел.
Публикувано 02 декември 2007 - 22:00
Това е относително което питаш, зависи от майстора и най-вече какъв материал ще използва, дали естествен или изкуствен, и дали ще ти прави таблото ако се е напукало и волана.
Тук в Пловдив съм се интересувал при моя тапицер преди време и ми беше споменал от 1000лв. нагоре, говорим за естествена кожа
Тук в Пловдив съм се интересувал при моя тапицер преди време и ми беше споменал от 1000лв. нагоре, говорим за естествена кожа
Публикувано 03 декември 2007 - 08:44
Става въпрос за цял салон свален от кола а не за тапициране.
Публикувано 03 декември 2007 - 10:31
Става въпрос за цял салон свален от кола а не за тапициране.
Имаш за продаване ли?
Публикувано 03 декември 2007 - 17:58
дай снимка и ще ти кажа колко струва
Публикувано 03 декември 2007 - 19:40
Очертава се да взема една цяла 126 за части и умувам дали да го сложа в моята или да го продам.Незнам кой от вариантите да избера.
Публикувано 04 декември 2007 - 02:26
ако пурата ти е МНОГО запазена, ни си и помисляй да я тунинговаш!!! било то и с оригинални части!
колкото по-оригинална е, толкова е по-автентична и ценна!!
за мен перфектната пура, която си струва 20те хиляди лв е: с оригинален салон, НЕОТВАРЯН МОТОР(без да е махана главата и сменявани бутала и сегменти) оригинален BECKER, джанти, без разни изобретения в нея(ГСМ поставки, турски подлакътници, термометърчета, цветенца, дупченици...), даже без аларма, непипана ел.инсталация и допълнителни антенки, непребоядисвана(или поне не цялата, а само елементи)....
вземи си я начасти, и си остави неща като фарове, стопове, калници, мотор, всичко което може да се ползва като резерва, но не преправяй, винаги ще го познае копувачът, защото хората които се интересуват о пури за над 10хил лв, не са случайни
знаеш ли че за да и смениш напълно салона, трябва да я разчекнеш?? салона включва и табло, мокети, корите над сенниците, всичко кори около задното стъкло...
колкото по-оригинална е, толкова е по-автентична и ценна!!
за мен перфектната пура, която си струва 20те хиляди лв е: с оригинален салон, НЕОТВАРЯН МОТОР(без да е махана главата и сменявани бутала и сегменти) оригинален BECKER, джанти, без разни изобретения в нея(ГСМ поставки, турски подлакътници, термометърчета, цветенца, дупченици...), даже без аларма, непипана ел.инсталация и допълнителни антенки, непребоядисвана(или поне не цялата, а само елементи)....
вземи си я начасти, и си остави неща като фарове, стопове, калници, мотор, всичко което може да се ползва като резерва, но не преправяй, винаги ще го познае копувачът, защото хората които се интересуват о пури за над 10хил лв, не са случайни
знаеш ли че за да и смениш напълно салона, трябва да я разчекнеш?? салона включва и табло, мокети, корите над сенниците, всичко кори около задното стъкло...
Публикувано 04 декември 2007 - 12:25
здрасти,значи можеш да си претапицираш седалките със изкуствена кожа за 550лв. пресни и задни .ако искаш и вратите цената е отделна .и на мен ми се иска да направя такова нещо но нема пари иначе говорих
Публикувано 04 декември 2007 - 12:30
здрасти,значи можеш да си претапицираш седалките със изкуствена кожа за 550лв. пресни и задни .ако искаш и вратите цената е отделна .и на мен ми се иска да направя такова нещо но нема пари иначе говорих
Ако ще го правиш с изкуствена кожа няма смисъл, просто на такава кола не и отива такава селения, нито е гоУф, нито е хлопел за да е гавриш така
Публикувано 04 декември 2007 - 12:33
иначе с естествена е 1700лв или 1800
Публикувано 04 декември 2007 - 12:38
иначе с естествена е 1700лв или 1800
Повярвай ми въждал съм импровизаций с изкустена кожа и да те кажа няма такъв шит....
По-добре да си останеш с платнените седалки отколкото да слагаш изкустени материали
Публикувано 04 декември 2007 - 12:44
може не знам . искам да те питам теб дали знаеш къде мога да си намера авангард решетка за 124 но не за Е клас защото си намерих в eBay но ако има тук някъде да не си поръчвам
Публикувано 04 декември 2007 - 13:05
може не знам . искам да те питам теб дали знаеш къде мога да си намера авангард решетка за 124 но не за Е клас защото си намерих в eBay но ако има тук някъде да не си поръчвам
Значи, питай Veni®, той е с такава и ми беше споменал че е купувал от тук.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни