Имам масло в охладителната система
Започната от sky, 27 апр 2006 - 20:28:28
6 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2006 - 20:52
Това е много лош признак Възможно е да е гарнитура на главата
Публикувано 27 април 2006 - 21:35
може да бъде и самата глава- спукана- може да може да се завари, миже и да не може.
ако искаш ще ти дам координатите на едни момчета на които да им занесеш главата-те имат всякакви машини и приспособления, заваряват, шлайфат абе всичко и качествено.
Искренно се надявам най лошото в твоя случай да е само гарнитурата на главата и да минеш възможно по тънко
ако искаш ще ти дам координатите на едни момчета на които да им занесеш главата-те имат всякакви машини и приспособления, заваряват, шлайфат абе всичко и качествено.
Искренно се надявам най лошото в твоя случай да е само гарнитурата на главата и да минеш възможно по тънко
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 27 април 2006 - 21:49
И аз така се надявам.Никога не съм прегрявал колата .Ще се възползвам от телефона.Благодаряможе да бъде и самата глава- спукана- може да може да се завари, миже и да не може.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни