Pроблем с оборотомераW124 250D
Започната от ataveto, 30 ное 2007 - 14:49:19
7 мнения по тази тема
Публикувано 30 ноември 2007 - 14:49
Здравеите колеги имам проблем с оборотомера на 124 работеше нормално после взе да се включва по късно след като съм тръгнал и после спря и умря буквално Някой има ли идея от къде получава сигнал къде е датчика и как да реша проблема
преместена в "проблеми и ремонти"
преместена в "проблеми и ремонти"
Публикувано 30 ноември 2007 - 14:54
Колега бегай от тука, изви ни се и си сложи темата в подходящ раздел, че яко ша та ритатЗдравеите колеги имам проблем с оборотомера на 124 работеше нормално после взе да се включва по късно след като съм тръгнал и после спря и умря буквално Някой има ли идея от къде получава сигнал къде е датчика и как да реша проблема
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 30 ноември 2007 - 22:19
Проблема ти е в шината за маса на уреда- самата жина се притиска от една пластмаса, която се е постопила.
Свали таблото с уредите и зад оборотомера от долу мисля има една бяла пластмаса, която се стяга с гайка и под нея е въпросната шина.
Свали таблото с уредите и зад оборотомера от долу мисля има една бяла пластмаса, която се стяга с гайка и под нея е въпросната шина.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 14 декември 2007 - 22:05
Колега нямаш маса.
Публикувано 14 декември 2007 - 22:19
А на масата нема бутилки и мезета!
Публикувано 15 декември 2007 - 12:30
Да да на там отива работата, ама знай ли се, може и да има.А на масата нема бутилки и мезета!
Зега по сериозно по въпроса, само обортомера ли се скапа или и нещо друго?
Публикувано 15 декември 2007 - 13:10
Внимаваи 4е аз заради този проблем на оборотомера купих нов дат4ик.Беше ми се развалил и не показваше оборотите.Все пак го провери.Преди една готина се слу4и тва нещо,тогава закарах колата на маистор и каза 4е ще пора4а нов дат4ик от Германия.Тва удоволствие ми излена кам 150 лв като имам на предвид 4е и маистора си е взел някав процент .Успех
Публикувано 19 октомври 2008 - 19:05
може и да не е масата
при мен изолирах релете дето е до акумулатора прекарах две жици от буксата на релето до обортумера върэах си ги а 3-та дето отива 6-ти бушо си я оставих и всичко си тръгна , преди от релето идваше една жица и обортомера ту тръгваше ту спирашел.
Новата схема я вдях на друга 124 вэехме и обортомера и беше вързан по този начин изобщо нямаше релета
при мен изолирах релете дето е до акумулатора прекарах две жици от буксата на релето до обортумера върэах си ги а 3-та дето отива 6-ти бушо си я оставих и всичко си тръгна , преди от релето идваше една жица и обортомера ту тръгваше ту спирашел.
Новата схема я вдях на друга 124 вэехме и обортомера и беше вързан по този начин изобщо нямаше релета
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни