Търся Nokia 3110 (старата)за фабричен car-kit на А160
Започната от turbo, 27 ное 2007 - 17:28:28
26 мнения по тази тема
Публикувано 27 ноември 2007 - 17:28
Някой да има такова "нещо" вкъщи и да не го ползва
Публикувано 27 ноември 2007 - 18:24
Някой да има такова "нещо" вкъщи и да не го ползва
Такава Нокия едва ли ще намериш, но и дори да намериш ще е на неразумно висока цена, защото вече е водят ретро.
Провери на стойката или на GSM модула трябва да пише какви апарати поддържа и пиши.
Може да се измисли нещо, за някой мъничко по-нов апарат
Публикувано 28 ноември 2007 - 03:10
Ами лошото е , че става само за тая Нокия, портът на която, е доста специфичен и просто друг телефон не меже да се включи. Вероятно в eBay мога да намеря такава, но другият проблем е, че тряабва да работи на собствена батерия, тъй като не са предвидили и зарядно в car-kit-a.
А дали не мога да го сменя с друг оригинален , но за по-нов телефон?
Обаче от това би произходил нов проблем - тряабва да намеря нов car-kit , което ми се струва толкова трудно колкото да намеря самата Nokia, a целта на упражнението беше просто да работи без да разглобявам колата и да сменям нищо.
Май няма да стане и слушалката ще служи за закачалка на ароматизатора - борче.
А дали не мога да го сменя с друг оригинален , но за по-нов телефон?
Обаче от това би произходил нов проблем - тряабва да намеря нов car-kit , което ми се струва толкова трудно колкото да намеря самата Nokia, a целта на упражнението беше просто да работи без да разглобявам колата и да сменям нищо.
Май няма да стане и слушалката ще служи за закачалка на ароматизатора - борче.
Публикувано 28 ноември 2007 - 03:59
Има го като оригинална резервна част, но цената няма да ти хареса защото е около 350 евро ето му номера: А220 820 01 35 - HANDY NOKIA 3110
Публикувано 28 ноември 2007 - 09:32
Имам такъв колегаНякой да има такова "нещо" вкъщи и да не го ползва
Работи перфектно, има само два проблема:
1. Антената му е от друг подобен - разгъваема не автоматична и стърчи малко повече
2. Дисплея се скрива от време на време (надписите)
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 28 ноември 2007 - 14:49
А батерията държи ли?
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:02
А батерията държи ли?
Батерията ти е най-малкия проблем, ако апарата е читав го вземай, батерията и да е скапана може да е рециклираш
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:08
И това е вариант. Иначе съм навит да го купя ,а ко не на нормална цена и работи. Дисплея не е такъв голям проблем, ако само това е повредата.
А тая цена на нов car-kit `ич не ми хареса
А тая цена на нов car-kit `ич не ми хареса
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:08
Абе страхувам се да не те излъжа за батерията щото одавна не го ползвам
В смисъл такъв - ползвах го за домашен телефон преди време, ама ми омръзна да плащам още една сметка и спрях картата. През повечето време телефона си седеше на зарядно и с това си действие може и да съм я попрецакал батерийката
В смисъл такъв - ползвах го за домашен телефон преди време, ама ми омръзна да плащам още една сметка и спрях картата. През повечето време телефона си седеше на зарядно и с това си действие може и да съм я попрецакал батерийката
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:23
И все пак кажи някаква ориентировъчна цена. Батерия може и да намеря.
Иначе другия вариант е :
Иначе другия вариант е :
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:27
Ба* ти снимката - незнам к'во имаше предвид ама добре че човека не се кефи на Покет телефоните, че тогава горко муИ все пак кажи някаква ориентировъчна цена. Батерия може и да намеря.
Иначе другия вариант е :
А за цената - предложи нещо
п.с. няма комплекта обаче ако за целия се интересуваш (само телефона + зарядно за контакт)
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:36
И това е вариант за handsfree това имах предвид
а за цената, незнам. Надявах се ти да измислиш някаква от порядъка на 10, 20 кинта
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit:
Сега четох в адин руски форум, че Нокиа 8110 има същия порт (Нокиата от Матрицата , ако се сещате)
Така, че и такава тряабва да стане . Само незнам как ще влезе в поставката.
а за цената, незнам. Надявах се ти да измислиш някаква от порядъка на 10, 20 кинта
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit:
Сега четох в адин руски форум, че Нокиа 8110 има същия порт (Нокиата от Матрицата , ако се сещате)
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:39
Виж колега, колкото дадеш се ми е едноИ това е вариант за handsfree това имах предвид
Имай предвид, че сумата която платиш утива директно за дома за деца в Михалци
Което ме подсеща обаче че имаше една такава тема - може да сложа телефона там и да го обявя в търг с явно наддаване
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:40
Такава пък изобщо няма да намериш, казвам ти го от опит
Публикувано 28 ноември 2007 - 15:42
И ти си искал да се правиш на Нео с тоя телефон май.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни