Честито НИ нов Управителен Съвет на Мерцедес Бенц Клуб България!!!С пожелания за много и успешни идеи!
Започната от Blond, 25 ное 2007 - 22:09:36
62 мнения по тази тема
Публикувано 25 ноември 2007 - 22:09
Явно аз ще съм първия, който им честити във форума (освен ако не съм пропуснал нечия подобна тема).
Честито!
Ники, Вени, Пенчо, Пламен и Люси - Нека ръката на кормилото винаги знае накъде сочи компаса и откъде духа попътния вятър!
Успех!
Честито!
Ники, Вени, Пенчо, Пламен и Люси - Нека ръката на кормилото винаги знае накъде сочи компаса и откъде духа попътния вятър!
Успех!
Публикувано 25 ноември 2007 - 22:14
Явно аз ще съм първия, който им честити във форума (освен ако не съм пропуснал нечия подобна тема).
Честито!
Успех!
Благодаря,Веско!
Нека феновете никога не се притесняват да си казват открито мнението,колкото и критично да е-инак сме за никъде!
Публикувано 25 ноември 2007 - 23:07
Пожелавам на тези петимата (Ники Вени Пенчо Люси и Пламен) да довадат клуба до пълният му разцвет.
Успех момчета
Успех момчета
Публикувано 25 ноември 2007 - 23:20
Честито и от мен!
Успех!
Успех!
Marty
Публикувано 25 ноември 2007 - 23:24
Дай БожеПожелавам на тези петимата (Ники Вени Пенчо Люси и Пламен) да довадат клуба до пълният му разцвет.
Късмет момчета
Да разцъфне ,че да върже
Желая успех на всички ви
Късмет се казва-когато седиш под сянката и ти скочи Златната рибка в шепите
А успехът идва с упоритост и бачкане
Успех момчета
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 25 ноември 2007 - 23:28
Успех и от мем!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 25 ноември 2007 - 23:56
Пожелавам на тези петимата (Ники Вени Пенчо Люси и Пламен) да довадат клуба до пълният му разцвет.
Успех момчета
Успех и от мен и да не се поддават на емоциите, да работят разумно и трезво!
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 26 ноември 2007 - 08:25
Честито и от мен момчета.
Пожелавам ви много радости и добри моменти...
Пожелавам ви много радости и добри моменти...
Публикувано 26 ноември 2007 - 08:52
Ники, Вени, Пенчо, Пламен и Люси - много успехи в начинанието ви пожелавам и следващата честитка да е когато Мерцедес Бенц Клуб България бъде официално регистриран клуб, лицензиран от "Mercedes Benz DaimlerChrysler AG" и член на Европейската Общност на Мерцедес Клубовете.
Публикувано 26 ноември 2007 - 09:56
Честито и от мен
дайте и повечко инфо за събранието
брой приети членове (нови + стари), промяна на членският внос, промяна на устава (ако има)
дайте и повечко инфо за събранието
брой приети членове (нови + стари), промяна на членският внос, промяна на устава (ако има)
Публикувано 26 ноември 2007 - 10:25
Честито на новите шефчета и от мене
Публикувано 26 ноември 2007 - 11:09
Успех на новия УС и от мен!
Сдобихте се с нови отговорности, които ще отнемат от времето ви без отплата!
Вие ставате лицето на Клуба, вашите действия ще се забелязват, ще бъдете по-често критикувани, понякога и без основание! Ще ви изпълват емоции, които често ще трябва да потискате!
Ще се случва да жертвате личното си мнение, за да изпълнявате политика на Клуба, с която не сте съгласни, но е приета от мнозинството!
Едни ще ви хвалят, други ще ви хулят – ще трябва да сте равноотдалечени от всички!
Ще се постави на изпитание самочувствието ви!
Ще ви трябва много търпение, дипломатичност, всеотдайност, воля и още стотина качества!
Съумеете ли да се справите с всичко това, ще изпълните успешно задачите, които ви чакат.
Наслука!
Сдобихте се с нови отговорности, които ще отнемат от времето ви без отплата!
Вие ставате лицето на Клуба, вашите действия ще се забелязват, ще бъдете по-често критикувани, понякога и без основание! Ще ви изпълват емоции, които често ще трябва да потискате!
Ще се случва да жертвате личното си мнение, за да изпълнявате политика на Клуба, с която не сте съгласни, но е приета от мнозинството!
Едни ще ви хвалят, други ще ви хулят – ще трябва да сте равноотдалечени от всички!
Ще се постави на изпитание самочувствието ви!
Ще ви трябва много търпение, дипломатичност, всеотдайност, воля и още стотина качества!
Съумеете ли да се справите с всичко това, ще изпълните успешно задачите, които ви чакат.
Наслука!
Публикувано 26 ноември 2007 - 11:18
Честито и от мен, поздравления за огромния кураж и отделеното време за всички нас и марката!
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 26 ноември 2007 - 11:54
Ники, Вени, Пенчо, Пламен и Люси - много успехи в начинанието ви пожелавам и следващата честитка да е когато Мерцедес Бенц Клуб България бъде официално регистриран клуб, лицензиран от "Mercedes Benz DaimlerChrysler AG" и член на Европейската Общност на Мерцедес Клубовете.
Публикувано 26 ноември 2007 - 12:02
Честито и от мен
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни