На кой колко му гори?
Започната от MobbDeep, 25 ное 2007 - 15:07:39
20 мнения по тази тема
Публикувано 25 ноември 2007 - 15:07
Незнам преди това карах W202 Ц180 сега карам C200 комби 99 год.. 136к.с. и нещо ми се разминават горивата градско ми гори близо 13-14л като давам газ повече от нормалното като си карам нормално пада на 10-12 таа споделете на кого колко му гори.. и дали може да ми е проблема ,че не съм сменял горивния филтър!
Публикувано 25 ноември 2007 - 15:17
Незнам преди това карах W202 Ц180 сега карам C200 комби 99 год.. 136к.с. и нещо ми се разминават горивата градско ми гори близо 13-14л като давам газ повече от нормалното като си карам нормално пада на 10-12 таа споделете на кого колко му гори.. и дали може да ми е проблема ,че не съм сменял горивния филтър!
Ами проблема е че е С200 бензин, до колкото това може да се нарече проблем. Безплатен обяд нема нормално си ти гори колата според мене. Това е положението единствения начин да се справиш с "проблема" е като го продадеш и си вземеш дизел друго решение не виждам.
Публикувано 26 ноември 2007 - 11:15
Здравей, за сравнение можеш да използваш ТОВА!Ами проблема е че е С200 бензин, до колкото това може да се нарече проблем. Безплатен обяд нема нормално си ти гори колата според мене. Това е положението единствения начин да се справиш с "проблема" е като го продадеш и си вземеш дизел друго решение не виждам.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 27 ноември 2007 - 14:51
Колата ти си харчи точно толкова, колкото трябва. 14-15 е нормално. ако ти се вижда много - си вземи CDI. То ще ти да ва 9-10 нафта/100 км.
Публикувано 27 ноември 2007 - 15:26
моят принцип е да не меря градско, но днес чух нещо интересно - в София разходът вече не се мерел на километри - примерно 10/100, а на моточасове - колко време колата е била запалена
хахах
хахах
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 27 ноември 2007 - 16:02
моят принцип е да не меря градско, но днес чух нещо интересно - в София разходът вече не се мерел на километри - примерно 10/100, а на моточасове - колко време колата е била запалена
хахах
Аз от скоро се натресох да живея в центъра.
До скоро колата за градско ми даваше към 12 разход но живеех близо до работа(Дружба-2) и ходех в центъра само вечер.
Сега от както се пренесох разхода ми е 14 и не мога да го смъкна каквото и да правя то по тея светофари наистина трябва на часове на 100 да смятаме.
Публикувано 27 ноември 2007 - 16:12
Naso, моето CDI вече остави в историята градския разход от 9-10/100, както пишеш.. В София под 12 не падам, карам сутрин от 8 до 9.30 и вечер от 17 до 19. Средна скорост между 8 и 19 км/ч, разход между 12 и 22 / 100 зависи дали карам на първа по нагорнище или по надолнище.... Виж в събота и неделя го докарвам до към 9 градско, по Цариградско... А извън града съм на 5.5-6.00. Това е положението, докато не спрат да щъкат тарктори, бетоновози и боклуджийски коли, и докато регистрират по 1000 коли на ден в София 2/3 от които директно докарани от моргата и чупещи се на всеки ъгъл, съответно правещи задръстване, докато има дупки и не чистят улиците, абе направо, докато живеем в тоя град все така ще е. Щото улиците няма как да ги разширят...
Та, проблема си е наш... Бих тръгнал с мотопед, както съм го правил но не в БГ, ако не ме беше шубе, че ще ме размажат като хлебарка на втората минута. И няма и да спрат, а и да ги спрат ще им дадат 1 година условно с 5 години изпитателен срок, (ако са пили 2 промила...)като на тоя, дето смаза жената на Слънчев бряг ли беше, с Хамър. Да се готви Ставийски....
Та, проблема си е наш... Бих тръгнал с мотопед, както съм го правил но не в БГ, ако не ме беше шубе, че ще ме размажат като хлебарка на втората минута. И няма и да спрат, а и да ги спрат ще им дадат 1 година условно с 5 години изпитателен срок, (ако са пили 2 промила...)като на тоя, дето смаза жената на Слънчев бряг ли беше, с Хамър. Да се готви Ставийски....
Публикувано 27 ноември 2007 - 16:19
Колеги, има 15 страници по този въпрос, мислите ли че трябва да дублираме всички теми?
Публикувано 27 ноември 2007 - 16:24
Колеги, има 15 страници тема по този въпрос, мислите ли че трябва да дублираме всички теми?
Не мога да разбера коментара ти колега, на тоз линк дето си го сложил има разни неща свързани с кирилицата. Аз не видях май тука в темата някой да е писал на латиница.
Публикувано 27 ноември 2007 - 16:41
Готово -оправих го , съжалявам за недоразумениетоКолеги, има 15 страници по този въпрос, мислите ли че трябва да дублираме всички теми?
Темата се казва "Колко ни харчат Мерцедесите", а относно коментара ми - ставаше въпрос да ми кажете има ли смисъл да дублираме едни и същи теми?
Публикувано 09 декември 2007 - 18:42
w202 C200 бензин "94год. 12-14л. градско и преблизително 10 извънградско със скорост не по висока от 95-100км/ч
Публикувано 09 декември 2007 - 19:56
Тогава изходът от положението е следният:Та, проблема си е наш... Бих тръгнал с мотопед, както съм го правил но не в БГ, ако не ме беше шубе, че ще ме размажат като хлебарка на втората минута. И няма и да спрат, а и да ги спрат ще им дадат 1 година условно с 5 години изпитателен срок, (ако са пили 2 промила...)като на тоя, дето смаза жената на Слънчев бряг ли беше, с Хамър. Да се готви Ставийски....
1. Издокарваш се с разноцветно кожено облекло като палячо, с надписи Dunlop, Mobil1 и подобни.
2. Купуваш си пистова бегачка на 2 колела (желателно шумна).
3. Караш на една от гумите, желателно с повече газ и по възможно най-олигофренски начин.
Плюсове и минуси:
Можеш да се размажеш по-жестоко, отколкото с мотопед. Винаги ще те забелязват, освен тези с проблеми с очите и/или ушите. Ще те псуват на глас и тихомълком, но малцина ще смеят да тръгнат преди теб.
Май това е...
Сори за
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 30 януари 2008 - 19:43
С 200 компресор 163 коня. На аутобана пада до 5.8 при скорост 100 км. Малко ми свиркат тировете когато си правя тия експерименти. При нормално каране 130-140км/ч 7-7.5 литра. В града стига и до 13 литра. За последните 6000 км. средният ми разход е 7.9литра. Дори извън града при къси разстояния 20-30 км. не пада под 8 литра....
Публикувано 02 февруари 2008 - 04:40
Искам да попитам тук знаещите колко би харчил един Ц36 АМГ 202 купе ?
Мерси
Мерси
Е друго си е V-образния бензинец...
Публикувано 02 февруари 2008 - 05:06
+ - толкова
8,5/10,1/13,6 л
90 км/ч / 120 км/ч / городской цикл
8,5/10,1/13,6 л
90 км/ч / 120 км/ч / городской цикл
.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни