Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Повреда във вертикалното регулиране на фаровете

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 turbo

turbo

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 22 ноември 2007 - 01:58

Здравейте , Преди около месец и половина се повреди механизмът за регулиговката на фаровете и сега сочат към небето, и вечер карам на магия. :)
Още не съм ровил по колата , за да открия проблема, но реших пъво да питам из форумите за какво става въпрос. Бушоните са здрави. Като внесохме колата регулировката си работеше. Някой имал ли е подобен проблем? мерси предварително :closed-topic:
  • 0

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 22 ноември 2007 - 10:42

Здравейте , Преди около месец и половина се повреди механизмът за регулиговката на фаровете и сега сочат към небето, и вечер карам на магия. :)
Още не съм ровил по колата , за да открия проблема, но реших пъво да питам из форумите за какво става въпрос. Бушоните са здрави. Като внесохме колата регулировката си работеше. Някой имал ли е подобен проблем? мерси предварително :closed-topic:

Предполагам, че колата ти е Мерцедес :icon14:
Предполагам, че проблема може да е някъде по трасето на вакумите :icon14:
Предполагам, че ако не не са вакумите може да е от копчето :mellow:
И съшо така предполагам , че ако се окаже от копчето ще можеш да се справиш с търсачката, защото имаше подобна тема преди време - УСПЕХ :icon_coolgrin:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 turbo

turbo

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:

Публикувано 25 ноември 2007 - 00:50

:slap: Забравил съм да спомена, че е Мерцедес А-класа. Поне съм писал в правилната тема :).
Мерси!
  • 0

#4 p22

p22

Майстор

• Потребители на форума
  • 837 Мнения:
  • Автомобил:
    ML 270 cdi
    A 170 cdi

Публикувано 26 ноември 2007 - 13:57

Ако всичко друго, което е на вакуум работи а само фаровете не се регулират значи сигурно копчето е отишло на кино и трябва да го смениш - няма друго решение. :)
  • 0
Mercedes А 170cdi
Mercedes ML 270cdi
Silentium Universi

#5 monix

monix

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:
  • Интереси:Автомобили и всичко за тях

Публикувано 26 ноември 2007 - 21:55

копчето няма нищо общо.
мога да ти помогна.
тел.0888523245
  • 0
[COLOR=blue]

#6 turbo

turbo

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2007 - 17:15

:huh: хм... почваш да ме притесняваш с тоя номер и цялата тази тайнственост. Да не си ходжа дето разваля лоши магии или нещо такова? :rolleyes:
  • 0

#7 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 28 ноември 2007 - 08:16

копчето няма нищо общо.
мога да ти помогна.
тел.0888523245

Здрасти колега, искам да те попитам на теб кой ти каза че копчето няма нищо общо, как го реши ?!?
Ти все помагаш по телефона гледам :dontknow:
Да не би да припечелваш от телефонни разговори?
Ако искаш да помагаш направи го вместо да си даваш телефона и да бълваш спам :madcroud:
п.с.моля администратора за извинение за спама и от моя страна и ако реши да ми :closed-topic: мнението :icon_coolgrin:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#8 turbo

turbo

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:

Публикувано 04 декември 2007 - 02:40

Вчера твърдо реших да ремонтирам. Освен това и едната крушка на габаритите беше изгоряла. Реших първо да сменя крушката.
:wacko: Някой да знае по-лесен начин за достъп до габаритите?
Понеже не видях друг изход и след половин часово дупене под капака реших да сваля стъклото на фара. :blush:
Няма такава теснотия отпреде. Никъде не ми влиза ръката :rolleyes: . Дори като махнах казанчето за водата не можах да направя нищо.
Бърках през дупката под калника- и от там нищо. Дори в отчаянието си се опитах да извадя целия фар, понеже е малко счупен и тряабва да го лепя. И фарът не излезе. За другите крушки има капачета отзад , но за габаритите нищо не намерих. Някой ако меже да ме светне как се сменят по принцип ?
:60:
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни