Мога да ти помагам разбира сеALEXONE, навит ли си да ми залепиш фолиото на стъклата? Бира ще има на корем.
Затъмняване на стъкла
Започната от Schumi, 23 апр 2006 - 17:41:24
27 мнения по тази тема
Публикувано 24 април 2006 - 18:53
Публикувано 25 април 2006 - 13:08
В Русе ми струваше 50 кинта да ми затъмнят всички стъкла, без обзорното. Предните ги направих по-светли заради КАТ. Задното стъкло се оказа по-широко от фолиото и се наложи да се нади при което се получи една светла черта която общо взето не дразни.
В указанията на по-горния пост слагат фолиото без демонтаж на страничните стъкла а при мен ги демонтираха и така залепиха фолиото.Направи ми впечетление ,че в горния край оставиха 5мм без фолио което при затворен прозорец не се вижда.Това се прави с цел дане се отлепи края при затваряне.
В указанията на по-горния пост слагат фолиото без демонтаж на страничните стъкла а при мен ги демонтираха и така залепиха фолиото.Направи ми впечетление ,че в горния край оставиха 5мм без фолио което при затворен прозорец не се вижда.Това се прави с цел дане се отлепи края при затваряне.
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 25 април 2006 - 14:40
Абе тук в Русе имаше една фирма "вакумни технологий" и там ги опушваха с масло в вакум ставаше супер. Има лади от онова време/10-15г./ дето още ги карат и стъллата не са мръднал.И както става с всички държавни фирми....
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 25 април 2006 - 21:23
ot bansko sym, nqkyde mi izchezna kirilicata
Публикувано 26 април 2006 - 18:34
Не ми се заяжда в момента, не че не ме дразниш, много добре знам какво и къде го има, а ти да си си помислял някога, че като погледнеш долу този бутон "EN" (всъщност при мойта кирилица няма нищо такова ама ти знаеш..) може да го няма?
Публикувано 26 април 2006 - 18:54
Вени искаше само да ти помогне не да се заяждаНе ми се заяжда в момента, не че не ме дразниш, много добре знам какво и къде го има, а ти да си си помислял някога, че като погледнеш долу този бутон "EN" (всъщност при мойта кирилица няма нищо такова ама ти знаеш..) може да го няма?
Публикувано 26 април 2006 - 19:18
Ами дай да го видим този проблем тогава. Защо нямаш бутон EN.Не ми се заяжда в момента, не че не ме дразниш, много добре знам какво и къде го има, а ти да си си помислял някога, че като погледнеш долу този бутон "EN" (всъщност при мойта кирилица няма нищо такова ама ти знаеш..) може да го няма?
При мен например, бутона е DE, защото основната ми клавиатура е немска.
Както и да е, важното е да имаш другите опции - BP и BG.
Та има ли ги при теб?
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 26 април 2006 - 20:40
Само не разбрах защо трябва да спорите точно тук затова , че на Stefan му изчезнала кирилицата. Мисля , че е редно да е в "дъра бъра". Аз все пак искам информация, къде мога да си да си затъмня съклата, а не на кого му изчезнала кирилицата. И от това да става световен проблем. Някои може би не знаят за добрия тон в този форум. И все пак, ако може някой да ми каже къде да си затъмня стъклата с UV- фолио, а не аз да си ги затъмнявам.
Най-доброто или нищо!
Публикувано 17 май 2006 - 23:40
Някой да каже как се сваля Фолио , че предния собственик е налепил и предните странични стъкла и тия в КАТ не искат да я регистрират докато не го сваля.
Публикувано 18 май 2006 - 07:59
Пробвай този пичНякой да каже как се сваля Фолио , че предния собственик е налепил и предните странични стъкла и тия в КАТ не искат да я регистрират докато не го сваля.
Затъмняване на aвто стъкла с фолио,слагане на сеници от фолио в цветът на колата,перфектно качество.цена 10 лв.на врата и 10лв на сеник с включено фолио в цената.тел[email protected] | телефон за връзка: 0887587791
Публикувано 19 май 2006 - 23:19
свалих го и минах, благодаря за инфото
Публикувано 11 септември 2007 - 21:12
Аз като съм ходил да си затъмнявам стъклата гледах горе долу как става. След всичките процедури с чистенето, мокренето... когато се наложи да се махат мехурчетата въздух, за по-лесно се използва "hot air gun", особено ако стъклото е извито повече (като например задното стъкло) върху фолиото да се нагрее за да омекне и тогава мехурчетата се махат по-лесно.
А имам и един въпрос, понеже съм решил да си затъмнявам сам предните две стъкла, някой има ли идея как да се справя с лепенката на застраховката.
А имам и един въпрос, понеже съм решил да си затъмнявам сам предните две стъкла, някой има ли идея как да се справя с лепенката на застраховката.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни