Проблем с парно/климатроникЦ220
Започната от Боко, 17 ное 2007 - 20:51:07
18 мнения по тази тема
Публикувано 17 ноември 2007 - 20:51
Значи.. скоро си взех Ц220 дизел 94г. с климатроник е.. ама нищо не духа... каквото и да направя никакъв въздух не духа от никъда.. какъв може да е проблема.. така съм го купил и нз какво да правя.. ако някой може да ми даде някакъв съвет ще съм му благодарен
Публикувано 17 ноември 2007 - 21:00
Слагай 500 лева в джоба и отивай в сервиза!
Публикувано 17 ноември 2007 - 21:15
Е така е лесно... може и да е нещо малко, но аз просто незнам.. досега само БМВ-та съм карал и това сега е ново за мен.. чакам идей какво може да е..Слагай 500 лева в джоба и отивай в сервиза!
Публикувано 17 ноември 2007 - 21:42
Колкото и да са ни силни телепатичните способности,....гадатели нема!
Где гледа като я купува?
Ако беше бушонче,...джамбазина щеше да го е сменил!
Квото и да се е развалило,...цените започват от 500.
И почети малко из форума,..имаме търсачка-плачка,.....виж за помпа Лукас!
Успех .....и дано се оправиш бързо и безболезнено,че зимата е актуалния сезон!
Где гледа като я купува?
Ако беше бушонче,...джамбазина щеше да го е сменил!
Квото и да се е развалило,...цените започват от 500.
И почети малко из форума,..имаме търсачка-плачка,.....виж за помпа Лукас!
Успех .....и дано се оправиш бързо и безболезнено,че зимата е актуалния сезон!
Публикувано 19 ноември 2007 - 09:20
Е поне кажи чуваш ли да се местят клапите като бъзикаш по копчетариите, чува ли се моторетката да се върти ... ей такива неща ???Значи.. скоро си взех Ц220 дизел 94г. с климатроник е.. ама нищо не духа... каквото и да направя никакъв въздух не духа от никъда.. какъв може да е проблема.. така съм го купил и нз какво да правя.. ако някой може да ми даде някакъв съвет ще съм му благодарен
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 19 ноември 2007 - 11:02
Ами да... отзад в багажника се чува нещо бучи а и лампичката на тавана отслабва като ръчкам.. но не духа никакъв въздух..Е поне кажи чуваш ли да се местят клапите като бъзикаш по копчетариите, чува ли се моторетката да се върти ... ей такива неща ???
Публикувано 19 ноември 2007 - 11:09
Бе аз много не разбирам ама не мисля че клапите са в багажника Както и да е - ако те бива и си сръчен можеш да си тестваш дали самото моторче работи (според мен май нещо неработи, клеясало е) и да си го пооправиш Другият вариант е: Взимаш кинти и отиваш при ел.техникАми да... отзад в багажника се чува нещо бучи а и лампичката на тавана отслабва като ръчкам.. но не духа никакъв въздух..
Публикувано 19 ноември 2007 - 11:35
Чудя се дали понеже не е каран доста време... и да няма фреон.. и да има накакъв предпазител като няма фреон и блокира всичко..Бе аз много не разбирам ама не мисля че клапите са в багажника Както и да е - ако те бива и си сръчен можеш да си тестваш дали самото моторче работи (според мен май нещо неработи, клеясало е) и да си го пооправиш Другият вариант е: Взимаш кинти и отиваш при ел.техник
Публикувано 19 ноември 2007 - 11:38
По принцип има клапан , който спира захранването, когато фреона падне под определени атмосф.налягане!чъдя се дали понеже не е каран доста време... и да няма фреон.. и да има накакъв предпазител като няма фреон и блокира всичко..
Не смятам обаче , че има връзка между моторчето на парното и фреона
Щом като лампата в купето ти замижава като пуснеш перката - това ми говори че моторчето не тръгва и от там нормално е да не духа
Публикувано 25 декември 2007 - 20:52
Смених моторчето... но отново неиска да тръгне... нараво незнам вече.. старото беше счупето, но явно не само то.. незнам защо неиска да тръгне новото..
Публикувано 26 декември 2007 - 00:54
защото старото моторче е преебало базстъпалния регулатор!
По жицата/синята/ и ще го намериш,...ако е таралеж-до вентилатора седи,...ако е реотани,...отпред до сервото!
По жицата/синята/ и ще го намериш,...ако е таралеж-до вентилатора седи,...ако е реотани,...отпред до сервото!
Публикувано 26 декември 2007 - 10:36
Най-добре ако не разбираш я карай към сервиза на Петко на ул.Братя Миладинови и си гледай кефа след това
Публикувано 26 декември 2007 - 15:45
С това като таралеж е.. :П и на др. място ми казаха, че можеби е това.. ам колко пари е и точно как се води..
Публикувано 28 декември 2007 - 00:31
АБЕ братя да го ева ...
сичките духалки ми работят само тия 2те посредата дето са над радиото нещът и нещът ...
свалих жапката и видях там едни като "амортесиорцчета" дето отварят и затварят клапите със топъл и студен вуздух.. и си седят затворени ... ако ги натисна със рака се отварят но след това "амортесиорчето" ги затваря .. Какъф ми е проблема
сичките духалки ми работят само тия 2те посредата дето са над радиото нещът и нещът ...
свалих жапката и видях там едни като "амортесиорцчета" дето отварят и затварят клапите със топъл и студен вуздух.. и си седят затворени ... ако ги натисна със рака се отварят но след това "амортесиорчето" ги затваря .. Какъф ми е проблема
Публикувано 28 декември 2007 - 00:45
Средните само студено духат.
.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни