Нов раздел във форума!
Започната от ENOXELA, 16 ное 2007 - 22:39:07
33 мнения по тази тема
Публикувано 16 ноември 2007 - 22:39
Предлагам да се направи нов VIP раздел в който ще пишат само отбрани капацитети от форума.
Така ще могат да се отсеят добрите теми който са полезни и важни.
Публикувано 16 ноември 2007 - 22:48
аз съм заПредлагам да се направи нов VIP раздел в който ще пишат само отбрани капацитети от форума.
Публикувано 16 ноември 2007 - 22:49
Аз съм за
P.S. Шефе как се става Випаджия?!
P.S. Шефе как се става Випаджия?!
Публикувано 16 ноември 2007 - 22:54
Публикувано 16 ноември 2007 - 23:07
Ето така се става Випаджия
Не бъркай ВИП с ВИС
Неее не ги бъркам
Ще се постарая ако правя нещо по-сериозно да споделя със снимки и пълно инфо
Публикувано 16 ноември 2007 - 23:33
Предлагам да се направи нов VIP раздел в който ще пишат само отбрани капацитети от форума.
Предполагам че имаш предвид място, където определена група ще има права да пише и съответно ще бъде видима за четене от всички останали?
Ако е така, мисля че е добра идея
Публикувано 16 ноември 2007 - 23:46
Предполагам че имаш предвид място, където определена група ще има права да пише и съответно ще бъде видима за четене от всички останали?
Идеята е нещо като в тунинг форума
Публикувано 16 ноември 2007 - 23:53
Иначе колиците ни ще ги караме полекичко към НАДИН(по точно ще ги бутаме)Предполагам че имаш предвид място, където определена група ще има права да пише и съответно ще бъде видима за четене от всички останали?
Готино е ако по някакъв начин работата на ВИПОВЕТЕ се вижда и от простосмъртните
Иначе какъв ще е смисъла от ВИП за Форума (това е мое мнение)
Имаше нещо за "Членове на клуба"
ВИП ми звучи малко като Олигархия
Та нали клубът е великото нещо а ВИПОВЕТЕ му дават облика
(това е само мое мнение)

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 17 ноември 2007 - 00:07
Я да опитам и аз 
То хубаво само вещите хора ще пишат, ами ако Пешо от Бутонец реши, че иска квалифицирана помощ с компетентни мнения, как би могъл да си зададе въпросчето в този раздел, или си измислил как ще става, Вип-овете ще изнасят лекции в писмен вид по тяхно усмотрение, как ще функционира раздела, конкретизирай се малко.
То хубаво само вещите хора ще пишат, ами ако Пешо от Бутонец реши, че иска квалифицирана помощ с компетентни мнения, как би могъл да си зададе въпросчето в този раздел, или си измислил как ще става, Вип-овете ще изнасят лекции в писмен вид по тяхно усмотрение, как ще функционира раздела, конкретизирай се малко.

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 ноември 2007 - 00:15
Борко,Я да опитам и аз
Чакай малко не се зли такъв
Това до колкото разбирам е идея и тя разбира се търпи развитие
Та това е предлажение което бъдещето ще реши

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 17 ноември 2007 - 00:28
Я да опитам и аз
Значи идеята е следната, примерно съм решил да реставрирам някакъв стар мерцедес, споменавам на шефа за какво става дума и ме прави вип с което мога да пиша в този под форум. И за да няма спам, от рода ама това как го направи и за какво го направи, ще може да се коментира от VIP групата (тоест хора който са наясно с материята и питанията им ще са основателни както и забележките).
Иначе обикновените потребители ще имат достъп и ще четат само тази информация, без прово да отговарят.
P.S. Ако нещо шефе, поправи ме
Публикувано 17 ноември 2007 - 01:23
Идеята ми беше явно неправилно изказана, но как да е, и питането ми не беше с лош умисъл, просто питам как ще функционира.

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 17 ноември 2007 - 02:07
идеята бива. така ще се избегне излишен спам по някакъв проблем и губене на време в спорове
стига да не е платен---подкрепям
стига да не е платен---подкрепям
Публикувано 17 ноември 2007 - 06:22
Като си купя Маибах,че ме включите ли и мене у VIP-та?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни