Към съдържанието

•  

Снимка

Думкане отзад в дясно при скорост над 50кмнещо странно за мен

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#16 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 19 ноември 2007 - 20:11

моите уважения колега, но сферите на МБ и ситроен нямат общо освен формата азотът.
при мерца няма сфера спаднала на половина, ТЕ СЕ ПУКАТ и няма начин да се напълнят. все едно да помпаш спукана гума.
все пак дай координатите на този майстор, може пък той да е измислил дяволъка...все пак БЪЛГАРИТЕ---ВСИЧКО МОГАТ !!

"СИРОМАХ ЧОВЕК - ЖИВ ДЯВОЛ" Доколкото си спомням разговора (това беше лятото,пътувах към Пловдив за да оглеждам кола и му се обадих само информативно, за да си подсигуря майстор в случай на нужда, а и моето слънце е с такива) сферата е с мембрана в средата и тя се пука. Имам му телефон, а работилницата пак по мътен спомен е към Горнобански път. Ще потърся къде съм го записал.
  • 0

#17 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 19 ноември 2007 - 20:58

Здравейте,как ви се струва цена за сфера по 160лв?Добре ли е?Във Варна

Мисля, че е добре. Скоро търсих да купя - в Ивайджет бяха по 219лв, сиромашията се възпротиви и се спрях на 175 от добър човек от форума ...
Взимай, дано са читави, не знам тези, за които говори Боян на Симеон за 125, но май ще ти е далечко от Варна? :happy:
  • 0

#18 bano123

bano123

Чирак

• Потребители на форума
  • 168 Мнения:
  • Град:София, кв. Модерно предградие
  • Интереси:Мерцедес, Строителство, Общинска администрация
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W124 250 Diesel 1992г.
    Mercedes-Benz W123 300 Tourist Diesel 1981г.

Публикувано 19 ноември 2007 - 21:34

"СИРОМАХ ЧОВЕК - ЖИВ ДЯВОЛ" Доколкото си спомням разговора (това беше лятото,пътувах към Пловдив за да оглеждам кола и му се обадих само информативно, за да си подсигуря майстор в случай на нужда, а и моето слънце е с такива) сферата е с мембрана в средата и тя се пука. Имам му телефон, а работилницата пак по мътен спомен е към Горнобански път. Ще потърся къде съм го записал.

Помеждудругото дайте наистина някакви координати,че на мене също ми предстои или смяна или въпросното пълнене :) Колата ми вози много дървена, ама много. Тя не обира луфтовете, а си стои дигната и така. А всичко това води до тампончета и т.н. направо си прецаквам задницата...
  • 0

#19 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 19 ноември 2007 - 22:02

Помеждудругото дайте наистина някакви координати,че на мене също ми предстои или смяна или въпросното пълнене :) Колата ми вози много дървена, ама много. Тя не обира луфтовете, а си стои дигната и така. А всичко това води до тампончета и т.н. направо си прецаквам задницата...

Чакай,чакай! Успокой топката. Елементите са 5 - масло,помпа,сфери,амортисьори и пружини. Ооо има още и регулатор. Не се хвърляй първо на най-скъпото. Провери и другите, а липсва и историята на колата. Когато има изпуснала сфера колата е настабилна и много се клати. Скоро правих една такава, но там бяха попрекалили с изчакването и бяха заминали повече неща. А телефона ще потърся утре сутринта.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни