Mercedes SLK55AMG с двигател на SLR разби EnzoМалкия звер бие големия батко!
Започната от Bustter, 22 апр 2006 - 14:10:01
16 мнения по тази тема
Публикувано 22 април 2006 - 14:10
http://www.leftlanen...-in-an-e-class/
Не е истина тоя двигател и в Е класта са го набутали...
(с помоща на violetkata)
Не е истина тоя двигател и в Е класта са го набутали...
(с помоща на violetkata)
Публикувано 22 април 2006 - 14:51
кай чесно брат!!! Бах мааааму - може ли и за мен едно такова
ЕВАЛЛА СТАБИЛЯГИ!!!
Публикувано 22 април 2006 - 15:10
Мда това го гледах по Discovery Channel. :P
Публикувано 24 април 2006 - 08:06
Мерцедес е както винаги на върха. B)
АКО ПРЕСТАНА ДА СЪМ ДОБЪР, ЩЕ СТАНА БОГАТ
Публикувано 24 април 2006 - 09:55
Мда, SLK-то е поне 200 кила по-леко от SLR-а...
Интересно ще е, ако пуснат след време олекотена версия на SLR-а. В момента е просто ужасно тежък за спортна кола.
Интересно ще е, ако пуснат след време олекотена версия на SLR-а. В момента е просто ужасно тежък за спортна кола.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 24 април 2006 - 17:04
Имало спор и преди това за килограмите на SLR-а,но това означава да се откажат от много екстри.Мерцедес са отказали намалянето на килограмите за сметка на екстрите.Какво очакват клиентите на Мерцедес?Мда, SLK-то е поне 200 кила по-леко от SLR-а...
Публикувано 24 април 2006 - 17:14
Ами просто да пуснат и олекотена версия, както примерно има за BMW M3.
Публикувано 24 април 2006 - 17:40
Като М3 CSL ли? Без радио, без климатик,без електрически седалки, с под на багажника, който ще пропадне ако сложиш нещо тежко вътре Някака си не пасва на Мерцедес. Е, за спорта могат и да направят нещо подобно.Ами просто да пуснат и олекотена версия, както примерно има за BMW M3.
Публикувано 25 април 2006 - 10:01
Да, точно това имам предивид. Максимално олекотена версия - само за спорта. Както са повечето Ферари например.Като М3 CSL ли? Без радио, без климатик,без електрически седалки, с под на багажника, който ще пропадне ако сложиш нещо тежко вътре Някака си не пасва на Мерцедес. Е, за спорта могат и да направят нещо подобно.Ами просто да пуснат и олекотена версия, както примерно има за BMW M3.
Не казвам, че в сегашният си вид SLR-а е лош, а просто, че ще е интересно да видим и една олекотена версия, какво ще може
Публикувано 26 април 2006 - 08:14
Ми то има бе Мercedes-Benz CLK GTR Super Sport супер олекотена е е верно в 2 броики но...а иначе мечок без екстри е като бумер без бъбрециДа, точно това имам предивид. Максимално олекотена версия - само за спорта. Както са повечето Ферари например.Като М3 CSL ли? Без радио, без климатик,без електрически седалки, с под на багажника, който ще пропадне ако сложиш нещо тежко вътре Някака си не пасва на Мерцедес. Е, за спорта могат и да направят нещо подобно.Ами просто да пуснат и олекотена версия, както примерно има за BMW M3.
Не казвам, че в сегашният си вид SLR-а е лош, а просто, че ще е интересно да видим и една олекотена версия, какво ще може
Публикувано 26 април 2006 - 10:12
Ее, CLK GTR, даже и в стрийт-легалната си версия си е пистов болид.Ми то има бе Мercedes-Benz CLK GTR Super Sport супер олекотена е е верно в 2 броики но...а иначе мечок без екстри е като бумер без бъбреци
Виж, CLK DTM AMG е точно това, каквото имам предвид - супер-спортен автомобил за пътя. Но той също не е съвсем сериен модел.
Идеята ми е, че ако на някой му трабва много пауър и всички екстри, може да си вземе примерно S 600 biturbo или някое напомпано AMG. Но ако някой търси истински спортен автомобил от марката, в момента ще е доста затруднен.
Публикувано 26 април 2006 - 20:46
Ако имам необходимите финансии,няма да бъда затруднен ,но определено удобствата са пред олекотените констукцииЕе, CLK GTR, даже и в стрийт-легалната си версия си е пистов болид.Ми то има бе Мercedes-Benz CLK GTR Super Sport супер олекотена е е верно в 2 броики но...а иначе мечок без екстри е като бумер без бъбреци
Виж, CLK DTM AMG е точно това, каквото имам предвид - супер-спортен автомобил за пътя. Но той също не е съвсем сериен модел.
Идеята ми е, че ако на някой му трабва много пауър и всички екстри, може да си вземе примерно S 600 biturbo или някое напомпано AMG. Но ако някой търси истински спортен автомобил от марката, в момента ще е доста затруднен.
Публикувано 23 май 2006 - 09:43
Тук се намесват Brabus, Kleeman, Carlson, MKB, Reentech и прочие...Ее, CLK GTR, даже и в стрийт-легалната си версия си е пистов болид.Ми то има бе Мercedes-Benz CLK GTR Super Sport супер олекотена е е верно в 2 броики но...а иначе мечок без екстри е като бумер без бъбреци
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни