bluetooth и други, w211
Започната от mun4o, 15 ное 2007 - 07:52:10
68 мнения по тази тема
Публикувано 22 ноември 2013 - 23:08
Аз блутуут крейдъл под 400 лв ненамирам тея за коли след 2004та са си цифра
Публикувано 03 декември 2013 - 19:53
Колеги на вниманието на всички ,които искат да задействат телефонните системи в колите си .Аз се сблъсках с този проблем и реших да си закупя модул които съм показал на картинката ( моята кола е W 211 facelift sportpackage 2007) .Този блутуут адаптер се поставя в подлакътника на колата ,свързва се автоматично с телефонната система .За да го използвате с вашия телефон трябва да го сдвоите първо и след като един път това е направено ,вече с всяко ваше влизане в колата с включен блутуут на телефона колата го разпознава автоматично.
Аз намерих модула за 200 лв. и бях много щастлив ,купих го ,монтирах го в колата ( до тук добре ) ,но след множество опити не успях да го сдвоя с моя телефон ,защото Мерцедес и протоколите които използва блутуута на колата ми не са съвместими с HTC .Пробвах с друг телефон и се оказа че това у-во се сдвоява със SAMSUNG GALAXY S 3,4, IPHONE И NOKIA но не и с моя телефон ,който ми е подарък и ми е чисто нов ,така че не смятам да сменям телефона и блутуут адаптера няма да го използвам .Ако някой се интересува ще му го дам на цената на която съм го купил .
Този линк показва какъв е адаптера и с кои модели е съвместим http://www.ebay.com/...2198dc1&vxp=mtr
а това е моя e -mail : [email protected]
Публикувано 04 декември 2013 - 10:45
Аз имам интерес, пуснах ти имейл с номера ми. Обади ми се да се разберем.
Публикувано 04 декември 2013 - 12:25
Има два вида блутут адаптори. Този изглежда да е SAP варианта. Той е с повече възможности, работи като отделен телефон, сваля всички контакти, ползва антената на самата кола и пести батерията на апарата. На него трябва да има и слот за сим карта при нужда. Обаче, ако колегата го е взимал от щатите има разлика в тяхната и европейска версия. Трябва да се провери на място дали работи и се сдвоява точно с твоя телефон, иначе греда. Друг момент, който има е в самият gsm апарат да има опция, която трябва да се избере за SAP. ( Bluetooth SAP profile или нещо подобно)
Другият вариант е на един по-малък чисто черен крейдъл. Той е по-опростен, обаче и по-универсален. (HFP)
Другият вариант е на един по-малък чисто черен крейдъл. Той е по-опростен, обаче и по-универсален. (HFP)
Този пост е редактиран от drjivago: 04 декември 2013 - 12:36
Публикувано 04 декември 2013 - 22:07
Аз мисля да му сложа дубликат на СИМ картата и да го ползвам така. Доколколкото разбрах е купуван от България, така че не би трябвало да има проблем
Публикувано 16 януари 2014 - 21:29
Здравейте,на мен също ми липсваше устройството за bluetooth та ,и си реших проблема като си купих Visseo MB-4 за 200 евро от ибей.
Работи перфектно
Публикувано 16 януари 2014 - 22:47
Функционират ли копчетата на волана колега? И изписва ли на таблото и команда информация от телефона - тел. указател, повиквания и т.н?
The Best or Nothing
Публикувано 19 януари 2014 - 23:18
Аз купих оригиналното от колегата и съм супер доволен. Работи без проблем.
Публикувано 13 март 2014 - 23:31
Функционират ли копчетата на волана колега? И изписва ли на таблото и команда информация от телефона - тел. указател, повиквания и т.н?
Здр.при мен работи всичко перфектно,бутони дисплей без грешка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни