Пак ми трябва съвет190,2.5тд
Започната от stoian, 14 ное 2007 - 18:06:42
15 мнения по тази тема
Публикувано 14 ноември 2007 - 18:06
Знам че мога да разчитам на вас!!!
Само да не ви писне от моите въпроси.
С какво да намажа автоматичната антена
на радиото,за да не замръзва и оттам да
се скапе и моторчето?
се скапе и моторчето?
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 14 ноември 2007 - 18:47
Знам че мога да разчитам на вас!!!
се скапе и моторчето?
Има едни турски силиконови спрейчета за табло, с различни аромати са а флаконите са по 700-800ml, та с това спокойно може да е напръскаш в разпънато положение и така няколко пъти докато е видиш лъскава цялата. Не те съветвам да е мажеш с масла или олио като един познат че после става една.....
Публикувано 14 ноември 2007 - 18:59
Периодично с антифриз концентрат.
Публикувано 14 ноември 2007 - 19:24
Нещо име ако се сещаш да дадеш!Има едни турски силиконови спрейчета за табло, с различни аромати са а флаконите са по 700-800ml, та с това спокойно може да е напръскаш в разпънато положение и така няколко пъти докато е видиш лъскава цялата. Не те съветвам да е мажеш с масла или олио като един познат че после става една.....
Публикувано 14 ноември 2007 - 19:31
Нещо име ако се сещаш да дадеш!
Нямам в момента за да ти снимам флакона, иначе по това може да ги познаеш, че са доста по-големи от другите и с различни аромати.
Публикувано 14 ноември 2007 - 22:33
А дали тези препарати,които пръскаме в ключалките
против замръзване,ще имат ефект и за антената?
против замръзване,ще имат ефект и за антената?
Публикувано 15 ноември 2007 - 00:44
аз препоръчвам аромат - "съкровището на кака" ...Има едни турски силиконови спрейчета за табло, с различни аромати са ...
и маслото върши чудесна работа и незамръзва, най-важното смазва.
в БС има оригинални кърпички за антените, които смазват
Публикувано 15 ноември 2007 - 01:09
Ето това е най доброто решение ! Има ги също и в ивайджет аз от там съм взимал за моята ел антена и си работи перфектно.
Публикувано 15 ноември 2007 - 09:19
Всичките смазващи препарати пък били те и на силиконова основа дават само моментен ефект. След това мазната антена започва да полепва прах и боклуци и това се превраща на здрав мазен клей, който не позволява на телескопа да се движи. Във фирмения сервиз във Франкфурт "Ханс" ме е съветвал по въпроса да ползвам първо обезмаслител /може и кореселин или бензин/ и след това за пълен ефект да я лъсна с полираща паста за хром или никел. Нормално е лъскавата и чиста повърхност да се движи по-лесно от замръзналата кална смазка...Знам че мога да разчитам на вас!!!
се скапе и моторчето?
Публикувано 15 ноември 2007 - 10:48
Използвай тефлонов спрей, но внимавай да не пръскаш по боята(калник, капак и др.), трудно се чисти после!
Още нещо, като ходиш на автомивка, не оставяй антената разпъната
Такъв спрей можеш да намериш в Бриколаж или в Практикер
Още нещо, като ходиш на автомивка, не оставяй антената разпъната
Такъв спрей можеш да намериш в Бриколаж или в Практикер
Най-доброто или нищо!
Публикувано 15 ноември 2007 - 13:24
Ето това е най доброто решение ! Има ги също и в ивайджет аз от там съм взимал за моята ел антена и си работи перфектно.
Щом има оригинал,значи ще е оригинал!
Публикувано 17 ноември 2007 - 07:02
тефлонов спрей и нищо друго
от ключалки през брави,врати,панти,че до оръжието чак
става за всичко
от ключалки през брави,врати,панти,че до оръжието чак
става за всичко
Публикувано 19 ноември 2007 - 14:41
Тоя коресилин ако ти попадне в електромотора при намотките, като стопи лака, и няма да има нужда от смазване.Всичките смазващи препарати пък били те и на силиконова основа дават само моментен ефект. След това мазната антена започва да полепва прах и боклуци и това се превраща на здрав мазен клей, който не позволява на телескопа да се движи. Във фирмения сервиз във Франкфурт "Ханс" ме е съветвал по въпроса да ползвам първо обезмаслител /може и кореселин или бензин/ и след това за пълен ефект да я лъсна с полираща паста за хром или никел. Нормално е лъскавата и чиста повърхност да се движи по-лесно от замръзналата кална смазка...
Публикувано 20 ноември 2007 - 00:38
Тоя коресилин ако ти попадне в електромотора при намотките, като стопи лака, и няма да има нужда от смазване.
АААА--АААА-А ние кво са, ше се къпеме ли с него ли какво...за да попадне там кореселин, трябва да напълним багажник кат джакузи...
ако си виждал разглобена антена ще разбереш какво имам впредвид
говорим за парцалче напоено и леко, леко....в моторчето ще е последното място където ще влезе кореселина дори при обило къпане, да не кажа апсурд пък до намоките
Публикувано 12 декември 2007 - 10:05
Прецаквал съм вентилатор с коресилин, та винаги имам едно на ум! А което е верно,верно е-не съм разглобявал антената и се надявам да не ми се налага скоро.АААА--АААА-А ние кво са, ше се къпеме ли с него ли какво...за да попадне там кореселин, трябва да напълним багажник кат джакузи...
ако си виждал разглобена антена ще разбереш какво имам впредвид
говорим за парцалче напоено и леко, леко....в моторчето ще е последното място където ще влезе кореселина дори при обило къпане, да не кажа апсурд пък до намоките
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни