ML OFF-ROADOFF ROAD
Започната от ML-AMG, 13 ное 2007 - 15:04:02
21 мнения по тази тема
Публикувано 13 ноември 2007 - 15:04
Здравейте маниаци. Ей така за раздвижване на форума реших да пусна една темичка която предполагам може и да е интересна за някой( ако не ви кефи може да я delete).
Тъй като съм от скоро собственик на МЛ ( юни-2007 ) и още не съм имал възможност да го изпробвам дали наистина този ВСЪДЕХОД наистина ходи навсякъде ( по сняг , кал, лед) или само името му е такова. Споделете ако някои е имал възможност да го изпробва дали има off-road възможности.
Тъй като съм от скоро собственик на МЛ ( юни-2007 ) и още не съм имал възможност да го изпробвам дали наистина този ВСЪДЕХОД наистина ходи навсякъде ( по сняг , кал, лед) или само името му е такова. Споделете ако някои е имал възможност да го изпробва дали има off-road възможности.
Публикувано 13 ноември 2007 - 15:17
Здрасти, добре дошъл!!! Да ти е честита колицата и със здраве да я караш... има ли блокажи, а бързи и бавни? Доколкото знам старите нямат, но на новите може и да са им сложили - май МЛите не са много за извън пътя - ако искаш да ходиш навсякъде взимаш GЗдравейте маниаци. Ей така за раздвижване на форума реших да пусна една темичка която предполагам може и да е интересна за някой( ако не ви кефи може да я delete).
и пусни някоя снимка, твоят от тези без скоростен лост ли е?
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 13 ноември 2007 - 15:23
Здрасти, добре дошъл!!! Да ти е честита колицата и със здраве да я караш... има ли блокажи, а бързи и бавни? Доколкото знам старите нямат, но на новите може и да са им сложили - май МЛите не са много за извън пътя - ако искаш да ходиш навсякъде взимаш G
и пусни някоя снимка, твоят от тези без скоростен лост ли е?
Не съм правил снимки. Модела е МЛ 270 w163. Автоматик. А относно системите има LOW RANGE понижаваща предавка което е стандарт при всички модели МЛ 163
Публикувано 13 ноември 2007 - 15:29
Аз съм фен на джиповете и понеже G-то е твърде скъпо съм се насочил към ML-а, така че ще ми е интересно и аз да разбера това-онова за тази колица. А и наистина ако можеш да пуснеш снимки да я видим и да я пробваш, та да споделиш лични впечатления ще бъде супер.
Публикувано 13 ноември 2007 - 16:59
ако си от софия и додеш на някоя среща, ше заимаш добри снимкиНе съм правил снимки. Модела е МЛ 270 w163. Автоматик. А относно системите има LOW RANGE понижаваща предавка което е стандарт при всички модели МЛ 163
Публикувано 13 ноември 2007 - 17:19
Здравей и добре дошъл във форума.Факта,че няма ML на оФф оуд състезанията в БГ красноречиво говори за това,че не е подходящ за екстремни изпълнениея.От сиурни изочници зная,че напънешли го зверски и скоростната кутия е "довиждане".ML-а все пак е малък SUV не е джипка от ранга та Г класата. Става за леко-планинско но не и за ексремен офроуд.
Публикувано 13 ноември 2007 - 17:35
Здравей и добре дошъл във форума.Факта,че няма ML на оФф оуд състезанията в БГ красноречиво говори за това,че не е подходящ за екстремни изпълнениея.От сиурни изочници зная,че напънешли го зверски и скоростната кутия е "довиждане".ML-а все пак е малък SUV не е джипка от ранга та Г класата. Става за леко-планинско но не и за ексремен офроуд.
Все пак ме интересуваше повече способностите на джипа на сняг, лед на пътното платно. А що се отнася до оф-роуд възможностите и най - вече БГ състезанията не мисля това че няма МЛ щото не е подходящ за тях а щото никой не ще да хвърли 40 000 лв за оф роуд и отделна още куп пари за да го пригоди за състезания. Та затова го няма в нашите оф-роуд състезания. То независимо дали е Г-класа или Нисан Патрол всичките имат допълнителни чарколяци за да са по-здрави. А иначе на запад пичовете си правят оф-роуд с тях и се справят доста добре.
http://www.whnet.com...pix/etsplus.jpg
http://www.4wdonline...sages/7/516.jpg
http://www.curtrich....ltesttrack2.JPG
http://www.whnet.com/4x4/offroad.html
Публикувано 14 ноември 2007 - 01:05
На сняг си е екстра, на лед коли и джипове, всички са зле. Стария МЛ съм го юркал по снеговете и е доста проходим, което ме изненада, особено на баири с дълбок сняг е №1. Сега съм с новия МЛ и чакам да навали и ще му скъсам шортите от проби. Но трябват и добри гуми , ако ще се правиш на майстор!
Публикувано 14 ноември 2007 - 15:48
Публикувано 14 ноември 2007 - 15:56
Това е наистина подробно и изчерпва темата стига колегата да вдява руски
Публикувано 06 декември 2007 - 11:04
Какво става пичове, при този сняг изпробвахте ли всъдеходите. )
Публикувано 07 декември 2007 - 21:55
Какво става пичове, при този сняг изпробвахте ли всъдеходите. )
Абе не е зле ама за offroad не става много . макар че като ходя на лов / не с ML а естествено / го пробвам на някоя поляна ама е тегава работа а стария модел е още по тегав
Публикувано 07 декември 2007 - 21:57
За offroad е само ГЕКОВИЦАТА / G klasse /
Публикувано 10 декември 2007 - 00:00
За offroad е само ГЕКОВИЦАТА / G klasse /
Публикувано 11 февруари 2012 - 19:12
Темата е меко казано ретро, ама ето и моя ОФФ опит http://www.facebook....v=2679313422429 Ще вметна , че бавните са ми прецакани и не съм ги ползвал. Общо взето , какво повече може да искаш от тази кола (ML 430 от 2000 г.) А и гумите ми не блестят с качества
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни