Mercedes 3000ce24v
Започната от K1R1L, 11 ное 2007 - 21:15:29
21 мнения по тази тема
Публикувано 11 ноември 2007 - 21:15
Добър вечер на всички бих искал да попитам колко пари струват маслата филтрите и ремаците за mercedes 3000ce24v 92година защото сам се огледал в един такав и се чуда дали мога да му смогна.Сащо така смятам да му слагам газ и бих искал да попитам горе долу какъв е средния разход на този модел.Знам че няма да е 8 в града но все пак ако може да ми кажете ще ми е от доста голяма полза.Последно искам да попитам как да разбера дали е 24v или е 12v.Благодаря предварително за отговорите
Публикувано 11 ноември 2007 - 21:25
консумативите не са скъпи ,а за разход се приготви за 17 поне ,градско (софийско)
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 11 ноември 2007 - 21:32
До колкото знам...12 В има през 80-те години или няма 12 В но не съм много сигурен... 24 В са по новите модели след 93 мисля, че които са 220 к.с.
Разходите не са кой знае какви ако не броим разхода на бинзин...или на газ.Но като гледам газ-та си е най добре сега..и метана.
Разходите не са кой знае какви ако не броим разхода на бинзин...или на газ.Но като гледам газ-та си е най добре сега..и метана.
Mercedes-Benz W201
Публикувано 11 ноември 2007 - 21:36
До колкото знам...12 В има през 80-те години или няма 12 В но не съм много сигурен... 24 В са по новите модели след 93 мисля, че които са 220 к.с.
от 89г до края на 92г се слага тоя мотор .само на кабриото го слагат и 93 г
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 11 ноември 2007 - 21:58
Колега, ако е вземаш тази кола за да искаш икономия, по-добре не е вземай и си вземи някоя 200 или 230.
Просто според мен не си е работа да скопяваш колата с тази ГАЗ, ако някой вече не го е направил.
Иначе избора ти не е лош и ако е запазена колата ще си доволен много от вървежа
Просто според мен не си е работа да скопяваш колата с тази ГАЗ, ако някой вече не го е направил.
Иначе избора ти не е лош и ако е запазена колата ще си доволен много от вървежа
Публикувано 11 ноември 2007 - 22:49
Колата е супер. Един във русе идва на полигона лятото с нея, това нещо е направо един асфалтокъртач.
Уви не можа да издържи дълго колицата в ръцете на собственика си. Просто беше подложена на безмилостна експлоатация 2-3 месеца. И после блъсна ли я, мотора ли се огъби, никой не ти казва.
Но колата си е супер според мене и дори на газ да е пак ще е 6+. Колкото и загуба на мощност да има все пак е 220 коняи и с 20-30 да паднат пак е супер. Караш си на газ пък, като искаш да сипваш бензин, присягаш се до подкормилото и с едно натискане си на БЕНЗИН. Аз ако съм тъй ще направя! Колата е супер.
Уви не можа да издържи дълго колицата в ръцете на собственика си. Просто беше подложена на безмилостна експлоатация 2-3 месеца. И после блъсна ли я, мотора ли се огъби, никой не ти казва.
Но колата си е супер според мене и дори на газ да е пак ще е 6+. Колкото и загуба на мощност да има все пак е 220 коняи и с 20-30 да паднат пак е супер. Караш си на газ пък, като искаш да сипваш бензин, присягаш се до подкормилото и с едно натискане си на БЕНЗИН. Аз ако съм тъй ще направя! Колата е супер.
Публикувано 11 ноември 2007 - 22:55
Значи ако ми харчи до 18-20 газ в София като я настапвам аз сам доволен.А за модела искам да си е 3000 24v за това къде пише колко e 12v или 24v ако може да ми кажете къде да гледам ще сам ви много благодарен
Публикувано 11 ноември 2007 - 23:15
Мерси за линка ама това са данни за нов автомобил а не за кола на 15 години, и още не ми стана ясно как да разбера колко клапана е,и дали харчи над 20 ГАЗ
Публикувано 12 ноември 2007 - 02:09
пусни една снимка тука на мотора, и ще ти кажа колко клапана е
Публикувано 12 ноември 2007 - 11:13
аз съм Е300 не винтиловия мотор автоматик разход на бенз в Сф 14л на метан по-малко от 1олв на 1оокм
Публикувано 12 ноември 2007 - 12:08
аз съм Е300 не винтиловия мотор автоматик разход на бенз в Сф 14л на метан по-малко от 1олв на 1оокм
E300 на метан
Колега какъв е смисъла от големия мотор тогава, като едва ли може да му се наслаждаваш при това положение с този метан...
Публикувано 12 ноември 2007 - 15:16
E300 на метан
Колега какъв е смисъла от големия мотор тогава, като едва ли може да му се наслаждаваш при това положение с този метан...
Ем пак повече ще се наслаждава от колкото на 2000 кубика и 122 коня на метан или на газ че дори и на бензин.
Все пак това пак казвам са 220 коня колко да умрат 30, 40 и 180 коня пак доставят наслада. Е вярно не е както на бензин но пък разликата в цената е от балкана до морето. Това си е мое лично менние и не ангажирам никой с него.
Публикувано 12 ноември 2007 - 16:20
Ем пак повече ще се наслаждава от колкото на 2000 кубика и 122 коня на метан или на газ че дори и на бензин.
Все пак това пак казвам са 220 коня колко да умрат 30, 40 и 180 коня пак доставят наслада. Е вярно не е както на бензин но пък разликата в цената е от балкана до морето. Това си е мое лично менние и не ангажирам никой с него.
Така е, спор няма че разликата е от земята до небето, но не виждам смисъла от мощен мотор и метан
Разбирам ако е някой пасатник комби с който човека работи, товари и тн.... да работна кола, икономия, минимални разходи.
Но покупката на кола с такъв мотор, не е предпоставка за работна кола, или кола която основен фактор ще е икономията.
Може би аз мисля малко по-различно, но така е според мен
Публикувано 12 ноември 2007 - 21:39
Значи вече се реших дано скоро се похваля с колата мисля да е на метан,така реших защото на бензин или на газ трябва да давам по 20-30лв на 100км.Избрах метана защото е икономичен,а избрах този мотор защото няма да му пречи толкова това че е на метан все пак ще му останат 180-190 коня което е по-добре отколкото некои 2,3 на газ хем ще е по икономичен хем ще варви повече.Благодаря ви на всички за отговорите,имам едно последно питане колко горе долу струва метановата уредба за този мотор и ако някои си е сложил метан да каже къде е най-добре да сложа и аз.Пак благодаря на всички за бързите отговори вие сте големи пичове
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни