За гумата
Започната от ∙JOKER∙, 08 ное 2007 - 17:39:38
6 мнения по тази тема
Публикувано 08 ноември 2007 - 17:39
Колеги,изкам да запитам, има ли препарат (предполагам ,че има) които може да върне цвета на гумата (конкретно за стелките) ,черен.Пробвах с различни препарати и все като изсъхне придобива светъл цвят.Предварително Благодаря.
Публикувано 08 ноември 2007 - 23:41
Става с гъбичка за чистене на обувки от тези със силикона, също може и с един препарат дето го продават за почистване на черните матови детайли като автомобилни брони и други
Публикувано 08 ноември 2007 - 23:49
Има едни силиконови спрейове турски по 700-800ml с различни аромати.
Пробвай с тях, лично съм пръскал на черна броня, пластмасовата черна час и става като нова, също така джамбазите пръскат с тях и гумите и стават черни все едно сега си ги купил.
Също много често го използват и за пръскане под капака, по този начин всички черни маркучи, кутий и тн.... стават като нови
Пробвай с тях, лично съм пръскал на черна броня, пластмасовата черна час и става като нова, също така джамбазите пръскат с тях и гумите и стават черни все едно сега си ги купил.
Също много често го използват и за пръскане под капака, по този начин всички черни маркучи, кутий и тн.... стават като нови
Публикувано 08 ноември 2007 - 23:59
Баце моля ти се само ми кажи какво искаш да кажеш че направо се смахнах......, лично съм пръскал на черва броя...
бластмасовата черва час и става като нова..
Публикувано 09 ноември 2007 - 00:12
Баце моля ти се само ми кажи какво искаш да кажеш че направо се смахнах...
хвърляй боб, и ще познаеш
Публикувано 09 ноември 2007 - 00:12
Баце моля ти се само ми кажи какво искаш да кажеш че направо се смахнах...
Редактирано е, може да го прочетеш отново
Публикувано 09 ноември 2007 - 01:11
Мерси за инфото утре ще ги потърся по магазините
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни