Фернандо Алонсо ще кара за VodafoneMcLaren Mercedes от 2007 година
Започната от ENOXELA, 19 апр 2006 - 18:39:42
3 мнения по тази тема
Публикувано 19 април 2006 - 18:39
След като състезателното подразделение на Mercedes във Формула 1 “отмъкна” златната рибка Vodafone от Ferrari, вчера стана ясно, че мениджърския екип на германския отбор е посегнал и на Renault. От 2007 година, Vodafone McLaren Mercedes ще може да разчита и на “златното момче” Фернандо Алонсо за спечелването на световните титли при пилотите и конструкторите.
“Както ще разберете в най- скоро време, взех решение да напусна Renault след края на сезон 2006. Осъществих настоящата си амбиция с Renault през тази година, и на базата на кариерата ми, смятам, че е време за ново предизвикателство. Това би било да се опитам и да спечеля с нов отбор. В този момент обаче, аз съм концентриран върху 2006 година. Renault ме вкараха във Формула 1, донесоха ми първата титла, и аз ще работя, за да повторя успеха през следващата година”, сподели Фернандо Алонсо. “Очаквам един много успешен сезон 2006”, добави той.
Публикувано 20 април 2006 - 09:40
И аз съм фен на Кими но парата си казва своетоАлонсо е добър,но съм голям почитател на Кими и още по-голям на мерцедес
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни