Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Как се сваля таблото на 190?

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 pinciflucnik

pinciflucnik

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2007 - 19:19

Колеги помагайте моля. един казва разглябаш кората откачаш жилото и дърпаш яко, друг вика само дърпаш яко. Та някой може ли да ми каже как става, че ме е страх да не счупя нещо :) Става въпрост за таблото с уредите (скоростомер, часовник и тн.) :)
  • 0

#2 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2007 - 20:06

писано е милион пъти,...потърси!
  • 0

#3 pinciflucnik

pinciflucnik

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 29 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2007 - 23:07

Съжалявам, намерих си инфото
  • 0

#4 208 D

208 D

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 20 април 2011 - 17:07

Колеги, убийте ме - ще ползвам тази тема, защото от два дни се ровя с търсачката без резултат. За 190 става въпрос. Не питам как се сваля таблото, а защо не излиза? Излезе около 3 см. обаче жилото на километража не го пуска повече. Как се освобождава жилото на километража?
  • 0

#5 donfilimon

donfilimon

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:Аксаково
  • Автомобил:
    190E-1993
    W201 2000
    122hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 април 2011 - 19:34

Освобождава се от скоростната кутия!!!Публикувано изображение
  • 0
Публикувано изображение

#6 w201gogo

w201gogo

Прохождащ

• Нови потребители
  • 5 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    w201 190e 2.0 1992

Публикувано 20 април 2011 - 21:53

Колеги, убийте ме - ще ползвам тази тема, защото от два дни се ровя с търсачката без резултат. За 190 става въпрос. Не питам как се сваля таблото, а защо не излиза? Излезе около 3 см. обаче жилото на километража не го пуска повече. Как се освобождава жилото на километража?

Махаш кората над педалите и оттам можеш да бръкнеш и да откачиш жилото от таблото. Наистина обаче не е много удобно затова ако имаш достъп до канал - с откачане на жилото от скоростната кутия както ти е казал колегата.
  • 0

#7 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 20 април 2011 - 21:58

Ами свалят се корите под волана и от там се бърка с ръка и се освобождава от таблото, но трябва да си го виждал и правил и пробвал при свободно положение за да можеш да го направиш на сляпо. По-големия зор е да сложиш после. Най-добре го ткачи от скоростите, както те е посъветвал колегата, но внимавай с маншона между вътрешната страна на купето и моторния отсек, че се къса лесно при неугледно дърпане на жилото. Като го видиш как е закачено, и се пробваш при свободно жило, после ще можеш без да го откачаш от скоростите.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни