Jump to content

•  

Photo

Дразнещо скърцане от таблото на C 220.Някакви съвети?

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 petarVOP

petarVOP

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 November 2007 - 16:57

От няколко дни в десния ъгъл на арматурното табло на цедката ми започна да се чува неприятен скърцащ звук като от триене на пластмаса, който е много силен и дразнещ. Пръснах с един препарат, които по - принцип имам специално за скърцащи пластмаси, но не спря. Пръснах през десния въздухопровод и отпред през този отдухващ таблото, тъй като звука идва някъде отвътре. Чудя се разумно ли е да се сваля таблото, за да се види от къде скърца или ще си създам по голям проблем. И още нещо - от Пловдив съм, на някой колега сваляли ли са му таблото в добър сервиз тъй като не искам някой който се учи да работи по колата ми, за да не счупи или нарани още нещо. Препоръчайте ми подходящ майстор, който и друг път е правил това, да отида ли в Балкан стар. На някой може да му се стори странно но поваярвайте ми наистина е дразнещо. Моля помогнете. :rolleyes:
  • 0

#2 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 04 November 2007 - 18:22

Локализирай от къде идва скърцането,...дали е вътре в купето ,..или до бомбето на преден десен амортизатор!
Ако този шум е дошъл внезапно,разклащайте колата странично и гледай задния край на подкалника-отвътре до пантата на капака!
  • 0

#3 petarVOP

petarVOP

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 November 2007 - 18:33

Локализирал съм го вътре в купето е иначе разклащах колата вътре в края в дясно на таблото се чува. много ли е сложно да се свали цялото табло и ще доведе ли това до повече поражения
  • 0

#4 petarVOP

petarVOP

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 November 2007 - 18:37

Локализирал съм го вътре в купето е иначе разклащах колата вътре в края в дясно на таблото се чува. много ли е сложно да се свали цялото табло и ще доведе ли това до повече поражения.иначе вчера ходих на стенд защото сложих зимните гуми и ми казаха че нямам проблем по цялата ходова част. чувам звука при всяка неравност или денивелация на пътя определено е вкупето отпред в дясно
  • 0

#5 vanko

vanko

Напреднал

• Потребители на форума
  • 292 Posts:
  • Град:Варна

Posted 09 November 2007 - 06:36

Усили радиото! :drift1:
  • 0
Всеки нехарактерен шум в колата след време става характерен!
Публикувано изображение

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users